Super pomoc (1) Do Pana Krzysztofa trafiliśmy z polecenia Pani z okienka w banku, ponieważ... Iza i Jurek pozytywne zaskoczenie (1) Witam Spotkalem sie z jednym z tych doradcow i na poczatku bylem mega... pawel Profesjonalizm w pełnym tego słowa znaczeniu. (1) Pan Piotr jest urodzonym doradcą finansowym. Dokładnie wyjaśnił nam warunki... Ewelina
Marek - opinia (1) Kredyt w udzielony w szybkim terminie bardzo dobry kontakt z Panem Arturem,... Marek Katarzyna - opinia (3) Witam Mąż starał się o kredyt w tej tzw. firmie. Niestety mimo licznych... Katarzyna Nie polecam tego pana!! (2) Pan Piotr przyjechał obiecywał że jest w stanie załatwić nam kredyt wręcz... Rafał !!! Jestem bardzo zadowolony (4) Skorzystałem z usług doradztwa finansowego pana Piotr na początku roku i... Adam Nowacki Tragedia (2) Obiecanki cacanki, wodzenie klienta przez ponad miesiac, co chwilka Pan Piotr... zawiedziony klient Tax Finanse=Tax Care S.A. (2) Firma jest odwzorowaniem spółek Czarneckiego - podobny model biznesowy i... Były Klient Tax Care Bardzo fajna, kompetentna firma! (2) Co tu dużo pisać - kompetentny, dobrze wykształcony doradca, firma proponuje... Hanna K Znakomity doradca (1) Znakomita i skuteczna usługa w zakresie pozyskania kredytu. Mariusz Pełen profesjonalizm (1) Przy pierwszym spotkaniu można już odnieść wrażenie, że Pan Piotr ma bardzo... Krzysiek Rewelacyjny doradca! (1) Jestem pod wrazeniem profesjonalnej obslugi oraz znajomosci rynku. Pan Piotr... Tomasz Kredyt hipoteczny, inne (1) Masz problem z kredytem hipotecznym czy też innym kredem. Masz wątpliwości i... Adrian Pierzgalski A ja Polecam (1) A ja polecam ponieważ pracuje już długo z jednym z Panów z Biura w Gdyni i... Sławek Najlepszy doradca kredytowy (1) Piotr Witecki = profesjonalizm + zaangażowanie + etyka. Wszystkim, którzy... Dorota Kremska polecam (1) firmę polecił znajomy, Doradca szybko i sprawnie zajął się moim wnioskiem... Klient Polecam (1) Bardzo miła obsługa. Wszystkie zawiłości wytłumaczone rzetelnie i do końca.... Arkadiusz Krupa Kredyt Rodzina Na Swoim (1) Pan Piotr doradzał nam w zakresie kredytu pod budowę domu. Dobrał nam... Angelika i Marek Wszystko jak najbardziej (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Rafal