Szybko, solidnie (1) Polecam tego doradcę.Przedstawiał różne oferty - o wyborze konkretnej... iga KOMPETENTNY, RZETELNY I FAKTYCZNIE NIEZALEŻNY (1) Chyba obiektywnie mogę powiedzieć bo sam na własnej skórze sprawdziłem. Nie... Aga Najlepszy doradca w Trójmieście! (1) Polecam szczerze tego doradcę! Nachodziłem się po wszystkich biurach... Paweł Koziński
!!!!!!Polecam tego doradcę (5) Mi ten Pan załatwił bardzo korzystny kredyt hipoteczny. Nie brał żadnych... Wojciech S. I udało się! (1) Całe szczęście, że udało się załatwić ten kredyt. Bank co prawda żądał coraz... Paweł Uszka cool (1) super firma, naprawdę warto z nimi działać, pracowałem tam dwa lata, było... Gal Fachowe doradztwo. (1) Bardzo fachowe wsparcie w zakresie tego, co jest w danym momencie dostępne na... Marek polecam innym (1) Polecam.Doradca z praktycznym doświadczeniem na rynku a nie tylko... Marek SUPER DORADCA (1) Świetny doradca, profesjonalne podejście do sprawy, doradził mi w jaki sposób... sylwia Polecam! (1) Polecam! Klient Jestem bardzo zadowolona (1) Pani Monice udało się wynegocjować naprawdę korzystne warunki, a sytuacja do... Monika Rębisz rewelacja (2) Moja Doradczyni, Pani Monika pomogła wypełnić dokumenty, pozałatwiała papiery... Edward Nowosielski super (1) Nigdzie nie mogłem uzyskać kredytu a oni mi pomogli Tomek rami - opinia (1) bardzo dobre doradztwo finansowe polecam wszystkim. zwłaszcza jeśli chodzi o... rami