Właściwy Człowiek na właściwym miejscu ! (1) Od samego początku, na samą myśl o doradcy finansowym w sprawie tak ważnej,... Artur z Gdańska Rzeczowo i Szybko (1) Pan Piotr pomógł nam przy kredycie hipotecznym od początku do końca. Jesteśmy... Jakub Pełen profosjonalizm (1) Gorąco polecam usługi finansowe Pana Piotra. Pan Piotr posiada szeroka wiedzę... Joanna
profesjonalizm w 100% (1) Pan Piotr pomógł nam przy wyborze najlepszej oferty kredytu hipotecznego. Już... Anna zdecydowanie polecam (1) Bardzo profesjonalna pomoc przy decyzjach finansowych takich jak kredyt... KATRAD kredyt hipoteczny (1) Za pośrednictwem Pana Piotra podpisalismy z mężem umowę kredytu hipotecznego.... MDCec PROFESJONALISTA (1) Wraz z mężem zdecydowaliśmy się poprosić Pana Piotra o pomoc w najważniejszej... Monika i Artur Profesjonalizm - to pierwsze wrażenie jakie odniosłem i nieustannie trwało do zakończenia mojej sprawy. (1) Pan Piotr przez cały okres prowadzenia mojej sprawy trzymał rękę na pulsie.... Bartosz Profesjonalne doradztwo,szczerze polecam. (1) Pan Piotr wykazał się pełnym profesjonalizmem i z wielkim zaangażowaniem... Marta2316 super (1) Niezwykle rzetelna i miła osoba. Szybkość, skuteczność działania na... Tomek P. Kredyt hipoteczny (1) Śmiało mogę polecić usługi Pana Piotra , bardzo rzetelny , fachowy i... Piotr J Doskonały wybór: profesjonalnie, szybko, minimum biurokracji, maksimum fachowego wsparcia. (1) Bardzo polecamy tego doradcę. Jest konkretny i bardzo pomocny. Bierze na... Klaudia i Bartek Gorąco Polecam !!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Piotra !!! Pomimo tego iż na początku... Kamila & Maciek Finansowy Piotr synonimem Profesjonalizmu (1) Pan Piotr z przerażonego widmem kredytu małżeństwa uczynił ludzi... Janusz i Sylwia Krzyżak Polecam (1) Polecam Pana Piotra z czystym sercem ponieważ jest solidny, konkretny,... Krystyna Refinansowanie kredytu hipotecznego (1) Profesjonalizm, fachowość, kompetencja, regularność, rzetelność, solidność,... Marta TRITUM (1) Bardzo profesjonalna obsługa, w odróżnieniu od innych pośredników nie... Marcia Profesjonalna pomoc przy kredycie hipotecznym (1) Kontakt do Pana Piotra dostałam od koleżanek z pracy - wszystkie korzystały z... Agnieszka Pawłowska szczęśliwi właściciele domu - opinia (1) Z czystym sumieniem możemy polecić doradztwo pana Piotra. Do swojej pracy... szczęśliwi właściciele domu Piotr Witecki (1) Rzetelny, sympatyczny, kompetentny doraca klienta. Finansowy Piotr doradzając... DarekA