Usługi godne polecenia (1) Profesjonalna pomoc na wysokim poziomie. Szybko, konkretnie i pewnie.... Kasia Profesjonalne podejście do tematu (1) Bardzo dobrze przygotowana oferta kilku Banków. Po rozmowach zawężona do... Jakub Bardzo dobry doradca (1) Profesjonalne podejście do tematu. Duża pomoc przy wszelkich formalnościach.... Iwona i Maciej
Dziękujemy (1) Ogromna wiedza, profesjonalizm, rzetelność, zaangażowanie. Gdyby nie pan... Emilia i Arek Dziękujemy Panie Piotrze (1) Marzenia się spełniają :)Pan Piotr Pomógł nam bardzo szybko załatwić kredyt... Magda i Karol Bardzod dobry doradca (1) Profesjonalna obsluga. Bardzo dobra komunikacja z klientem. Szybka odpowiedz... Michal Z snajperek - opinia (1) bardzo pomocna reka w zalatwianiu kredytu od 2 lat sie ubiegalem a tutaj... snajperek Świetny i konkretny doradca (1) Do pana Piotra trafiłem po przeczytaniu opinii na trojmiasto.pl i muszę... Mateusz 100% Profesjonalizmu (1) Polecamy każdemu, kto potrzebuje rzetelnego i profesjonalnego doradcy.... Iza i Rafał Zawiedziona - opinia (1) Jednym słowem masakra... Zero pomocy,,, jeżeli żyje Pan z tego, że daje... Zawiedziona Super! (1) Próbowaliśmy wziąć kredyt poprzez "OF" i niestety nie udało się, wszystko na... Agnieszka i Szymon Najlepszy doradca (1) Bardzo polecam usługi Pana Piotra, szeroki wachlarz ofert pozwala... Basia Zadowolony klient poleca zatem współprace dalej:-) (1) Krótko i zwięźle!:-)Dostałam nr do Pana Piotra od koleżanki która widziała ze... G. Dla mnie rewelacja (1) Nie spotkałem się jeszcze z takim profesjonalnym podejściem. Nie dość że nie... DPO Pełen profesjonalizm (1) Pan Piotr znalazł wyjście w naszej dość zawiłej sprawie kredytowej.... M&J Paweł - opinia (1) Profesjonalizm w pełnym tego słowa znaczeniu. Gorąco polecam Pana Piotra jako... Paweł Gorąco polecamy Europejskie Centrum Postępowań Upadłościowych !! (3) Mieliśmy z żoną problemy finansowe na kwotę prawie 2mln zł powstałe na skutek... Janusz i Dorota Polecam!! (2) Polecam - jeśli miałbym skorzystać jeszcze raz - a mam nadzieję, że nie będę... Mariusz Profesjonalizm to drugie imię Pana Piotra (1) Dzięki zaangażowaniu Pana Piotra już niebawem odbieram klucze do własnego M.... JS Najlepszy doradca (1) Witam.Starałem się kilkakrotnie o kredyt hipoteczny ale bezskutecznie. Żaden... Adam