pełen profesjonalizm (1) Po zgłoszeniu usterki nastąpiło jej błyskawiczne usunięcie mimo, że usterka... Przemysław Kuliński Maxman - najgorsza Sieć w Trójmieście (1) tak powinien wygladac podpis na stronie dostawcy! Od czerwca zaczela sie... Maxman - najgorsza Sieć w Trójmi Koniec H-Net i poczatek problemow (1) Od kiedy firma Stream Communications zarzadza stara siecia H-Net jest... Marcin
Tragedia !!!! (1) To co się dzieje ostatnio w tej firmie nie da sie opisać, nie ma tygodnia bez... michał Umowa (1) Wyjechałem do pracy za granicę. Syn w domu, internet podłączony, rachunki... Zadowolony abonent Zenada (1) Od końca lipca skończyła mi się umowa. Mimo podjętych prób nawiązania... Olany klient Keine probleme (1) Kiedyś jakieś problemy, długie awarie nikt nic nie wie ogólnie parodiaaaa na... Devillo Stream Communications (2) Od momentu przejęcia HomeNet przez Stream Communications nastąpiło ogromne... Tomek Izabella Pieńkowska - opinia (2) brak możliwości jakiegokolwiek kontaktu. Wieczne awarie, nie polecam... Izabella Pieńkowska Co z tym homenet? (1) Masakra, interent jest tak wolny, że wolę nie włanczać komputera, nie moge... ewela85 Rewelacja (2) gdyby nie przeprowadzka do Gdańska chętnie korzystałbym dalej z Waszych... MiK pomyłka (1) od przejęcia przez nową firmę porażka nie polecam strony nawet sie otwierają... DAGO-PL Epso - opinia (1) Od momentu zmiany zarządu firma strasznie stracia na jakości, na technika... Epso dziadostwo (1) zgadzam sie z jednym z poprzednim postow – Limes to ...... oprocz tego... UR ODRADZAM (1) Nie polecam, w umowie mam internet o prędkości od 1 do 3 M, ale nigdy nie... Morena SATRA (1) Witam Wszystkich. HomeNet Technologies wykupiła firma SATRA. Od tego czasu... Sprint UWAGA - awaria na awarii (1) korzystam z uslug firmy od ponad 3 lat i do tej pory bylem zadowolony (jedna,... Filip Takiego providera można życzyć najgorszemu wrogowi (1) W ciągu niecałych dwóch miesięcy trzy awarie całego osiedla trwające cały... Marcin Firma krzak (2) Przejęli mnie z M...., który był taki sobie. Limes nie jest taki sobie, on... MrX Wyłudzają pieniądze (1) utrudniaja zerwanie umowy. Po odłączeniu Internetu naliczaja opłaty w taki... Jacek