Kaśka - opinia (1) Zdecydowanie nie. Dodzwonienie się graniczy z cudem, konsultanci nie wiedzą o... Kaśka Swięta, święta, święta..... (1) Nie posiadam żadnych zastrzeżeń do usług firmy Limes, zawsze działa tak jak... Batrula_Gdynia Musimy zrobic nada (1) Przeczytaj caly blog, calkiem dobry online
Co sie dzieje? Nie ma neta, zero kontaktu (2) Czy ktoś wie może co z tym streamem ? Nie mam internetu juz tydzien prawie,... nic_mowione Głęboki PRL (1) Ta firma jest beznadziejna !!! Może i są w miarę tani a łącze ma sporą... Wkur...ny Smiecha na sali (2) A wiec tak wypowiem się ogółem. Ja, moi znajomi przejęci po sieci KOLONIA-NET... UBERKRZYSIEK Polecam (1) Polecam tego dostawcę bardzo miła obsługa i szybka reakcja jak mało kto... Mariusz ok (1) Ogólnie jestem zadowolony...z awaryjnością spotykam się bardzo rzadko i... klewiusz To jest jakis zart i jest coraz gorzej! (1) Place najdrozszy abonament, a dostaje to, za co place, tylko w godzinach... Tfuj Stary Nigdy Wiecej stream!!!!!!!! (1) Oszukują na fakturach każą płacić za dekoder HD nawet jak go nie posiadam.... Niezadowolony Bałaganiarze (1) Firma poprostu nie jest warta zachodu. Ja od dwóch tygodni walczę aby... Kasiek masakra!!!!!!!!!! (1) Najgorszy dostawca internetu w trójmieście!!!Od momentu przejęcia Home przez... tess Your reported IP: 192.168.1.101 does not match your real IP: 10.20.23.56 (2) Mam internet w E i A od 2 lat do wczoraj korzystałam z dc++ dzisiaj wyskakuje... Legwanica PORAZKA (1) To co stało się po przejęceiu przez stream dowiedzialam się po 2 miesiącach... Kasia Naciągacze!!! (1) Firma ustala sobie stawki z kosmosu. Obsługa fatalna - jedna z pracownic... cuca Beznadziejna firma, ciągłe awarie... (1) nie dbają o klienta, nie wywiązują się z umowy, wymyślają tanie... Marcel mial bym jeszcze wiele do powiedzenia (2) czeste awarie. jak pszyjezdzam z pracy zadko zasiadam pszed internet... rudniki TRAGEDIA (1) OD TRZECH MIESIĘCY NIE MA INTERNETU JEST TRAGEDIA!!! NIE DAJCIE SIE NABRAĆ NA... PM Dobrze jest (1) Operator jak operator. Są plusy i są minusy. Mimo to uważam, że dają rade i... Dariusz Żenada! (2) Dopiero zobaczyłem,ze mozna ocenic rowniez ta firme.Pisze po czasie,jednak... kondzio