ChytryZiemniaczek - opinia (2) Ceny w porównaniu do konkurencji świetne, nigdzie nie ma lepiej. Mam... ChytryZiemniaczek lipa (1) to jakas pomylka a nie internet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak... KLIENT ZAWIEDZIONY Tragiczna obsługa, ciagle awarie (1) Brak reakcji na 2-miesięczne awarie, ignorowanie reklamacji, kobieta z biura... użytkownik z gdańska
Bajka (1) ludzie z jakiej bajki macie te informacje o streamie podziwiam za tupet tak... miniu739 Bardzo dobry internet (1) Naprawdę bardzo polecam, internet bardzo szybki, awarie czasami występują ale... Gosiak Fatalna obsługa (2) Parametry łącza takie sobie. Zapomnij o reakcji na maila z jakimś zapytaniem.... cruiser Totalna porażka:( (1) Nie polecam nikomu. Miałem od tego dostawcy TV i net. Max pakiet TV niezbyt... tho Społeczność Stream (1) http://stream-forum.socjum.pl/ asusrp6 tak sobie, czeste awarie (2) W moim przypadku wygrywaja (na razie) tym, ze maja stosunkowo duzy transfer... edek Forum (1) zapraszam na nowe forum ....wszyscy siedzimy w tej firmie więc zapraszam do... shakall Tragiczna indolencja w prowadzeniu usług internetowych (1) Brak wiedzy i umiejętności pracy z klientami. Ignorowanie potrzeb klientów... Zbyszek sieć STOGINET (1) mam od nich łacze od 8 lat i jest internet 25 mega za 64 zł za 44 zł dają... jacuś jest OK - polecam! (1) Korzystam już kilka lat i z czystym sumieniem mogę polecić. Awarie są... Jasieniak Dobrze. (1) Dlugo juz korzystam z ich uslug. Awarii nie ma, no moze czasami, ale glownie... K Trzymać się od nich z daleka (2) Po przejęciu Satry przez Stream awaryjność stała się dużym problemem. Nagle... Piotr kpina! (1) Od czterech dni dzwonię do nich codziennie, i błagam by naprawili mi wreszcie... dur dziala wam DC ? (5) od polowy listopada niedziala mi dc, jak u was? hendel Jest dobrze ;) (1) Po kolei ;) Oblsuga klienta na najwyzszym poziomie - terminowo aż do bólu... Derri dramat !!! (1) Dzwonilem na infolinie aby zamowic do internetu rowniez telefon !! Dzwonilem... cockers Kaśka - opinia (1) Zdecydowanie nie. Dodzwonienie się graniczy z cudem, konsultanci nie wiedzą o... Kaśka