Najlepsza firma w trójmieście? - kto pisze takie bzdury? (2) Dziś rozmawiałem z Panią, która obsługuje infolinię... Jestem zaskoczony... i... Nie-klient Polecam (1) Powiem szczerze że nie narzekam na NSM należe już 2 lata ,rzadko zdarzają się... under sleyer szybkie tygryski ;-) (1) 59zl za 25Mbit/s mówi samo za siebie, zresztą wystarczy zobaczyć wyniki firmy... Johny22
STREAM to jakieś nieporozumienie - poziom żenujący (2) W HNET mam wykupiony internet + telefon. Po tych kilku latach byłem z tego... brader74 Mogę polecić. (1) Przesiadłem się na BIALL-NET z jednej ogólnopolskiej firmy, nie będę... Użytkownik ROUTER (2) mam swojego routera a mimo to place 10 zl bezsens przeciez mam 1 linie... kosa Vito - opinia (1) Bardzo dobra i solidna firma... Zdarzają się co jakiś czas awarie, ale mimo... Vito Odradzam (3) Internet TRAGICZNY, kupiłem 2 Mb ktorych praktycznie nigdy nie osiągam. Cud... Monika Tragedia!!! (1) Masakra- jak najdalej od tej dziadowskiej firmy .Brak możliwości kontaktu z... Kataryna tragedia !!!! (1) Poprzednio firma broker wszystko ok po przejęciu stream comunication to... technochajer FATALNY dostawca ... (1) od czasu przejęcia przez STREAM Communication. Pasmo wpierw nieograniczone... nick Partner w biznesie (1) Najlepsza firma w Trójmieście. Szybkie pewna transmisja i natychmistowa reakcja Stary klient Krótkie rozeznanie (1) Klientem MAXNETu jestem od 6 lat, w tym że rok temu przeszedłem do UPC ze... lszowna powalająca super prędkość...... (1) W ostatnim czasie zacząłem wytrzeszczać oczy jak zobaczyłem z jaką prędkością... pomorzanin71 Teraz lepiej, niegdys ponizej krytyki (1) Musze przyznac, ze cos drgnelo... Ostatnio awarie rzadziej... Kiedys:... Pan Kowalski Porażka (3) Od kiedy stream przejął maxmana wszystkie pakiety wychodzące z Gdańska... niezadowolony Totalna masakra (1) Zdecydowanie wszystkim odradzam tą sieć. Obsługa klienta to totalne dno.... Marcin Lewandowski Nie polecam tego dostawcy usług (1) Mieszkam w Pruszczu Gdańskim. Mamy wykupiony internet 8/2. Przykład z dziś -... Tomasz zdecydowanie nie polecam (2) Jestem zbulwersowany tym jak zostałem potraktowany przez tą firmę. Do tej... Grzegorz Jurewicz Zapraszam na Forum !!!! (1) http://stream.phorum.pl/index.php shakall