Dobra Firma (1) Bardzo dobra firma, wszystko tak jak było reklamowane przez telefon, prędkość... Andrzej beznadzieja (1) nie mozna grac w sieci caly czas jest problem z serwerem obsluga odsyla na... kosa Kpina i żenada w żywe oczy (1) Nie reagują ani nie odpisują na maile, telefoniczny kontakt kończy się... mg
niestety nie... (1) podpisuje się pod tym co napisali poprzednicy, a szkoda bo jeszce rok temu... Mieszkaniec Suchanina klient - opinia (1) Szybkość wcale nie jest taka jaka o jakiej zapewnię firma "TYGRYS.NET" Mam... klient Jest OK ! (1) Jest ok, podpisałam umowę walentynkową i bardzo się cieszę, bo internet... Gabryśka Żart (1) Niebawem firma Attu będzie naprawdę słynna na całe 3miasto. To tragedia,... Falowiec NP żadna rewelacja (2) Myślałem że ogólnie będzie lepiej john Dno. (2) Mieszkam na chalubinskiego. Niestety bylem zwiazany z ta firma przez 2 lata.... kamil Znikajace pakiety (1) Wiem, ze sa tez ludzie, ktorzy najzwyklej w swiecie graja online w przerozne... madness Zadowolony (1) Jestem zdecydowanie zadowolony z internetu od netarea. Działa stabilnie, tak... Marek Polecam (1) siec stabilna brak awarii ze strony providera prędkość ok cena (zawsze... spaceInvader super sieć.... (1) I o takiego dostawce internetowego mi chodziło.Super prędkość,czasami ,a... pomorzanin71 Piekarnicza (3) Mieszkam na ulicy Piekarniczej. Korzystalem z uslug firmy home-net przez... xtremejackal@o2.pl Bardzo ładna i funkcjonalna strona :):) (1) Bardzo serdecznie polecam wykonanie u nich strony www. Profesjonalne i... Agata kwas maksymalny (2) Napisze w tak: Nawet najgorszemu wrogowi nie poleciłbym tego dostawcy... KoNsul typowe polskie g.... (1) Faktury nigdy nie przychodzą na czas, bo w ogóle nie są wysyłane pocztą- do... Ola OMIJAC SZEROKIM LUKIEM!!! TA FIRMA TO NIEPOROZUMIENIE OMIJAC!!!!!!!!! (3) ........... BRAK KONTAKTU Z BOK, CIAGLE AWARIE, BRAK REAKCJI NA ZGLOSZENIA,... OMIJAC jest bardzo zle (1) Nie mozna sie wcale dodzwonic,przyslali dwie faktury za list. i grudz. 2009 i... zla TRAGEDIA (1) Parę lat temu było ZNOŚNIE ale teraz zastanawiam się nad zmianą dostawcy... internautka