UOKIK (1) Właśnie wysyłam zawiadomienie do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów, bo... klientka zakłamani!!!!!!! (2) nie wiem ile jest prawdy z tego co mówią wasi serwisanci, ale na pewno... nie polecam Żenada (1) Dopisuje się do opini pozostałych osób. Dopóki był home-net wszystko było... Themol
za często awarie:( (1) Co tu dużo pisać, mają awarię jak tylko pogoda się zmieni i to nie rzadko... webmaster tak trzymać (1) W koncu firma na której można polegać, w razie awarii dostepność do usług... Beata rewelacja... (1) Jestem bardzo,ale to bardzo zadowolony z internetu Tygrysa.Super... pomorzanin71 WSTYD (1) Awaryjność internetu, brak dostępu do stron. Walczę od 3 (SIC!) dni o... ulek Marcin - opinia (1) Oferta bogata i bardzo przystępna cenowo. W szczególności dostęp do... Marcin ŻENADA (1) Jesli już masz szczęście dodzwonić sie do biura obsługi pan/pani obieca ci... kokosz Jest coraz gorzej i nie ma nadzei na przyszłość. (3) Z Internetu w EiA korzystam od około 7 lat. O ile na początku byłem... Ja Faktuty bez umowy (1) Firma wystawia faktury bez podpisanej umowy, ponadto stosuje szantaż, że jak... Krzysiek wszystko w porządku (1) nie mam powodów do narzekań, przede wszystkim bezpośrednia i rzetelna obsługa... wu esz Bardzo słaby dostawca (3) Drogie abonamenty w stosunku do prędkości. Awarie i mała słaba sieć lokalna.... henio Popieram (1) To jedno wielkie dziadostwo, niech sie lepiej wynosza z Gdanska. big_unhappy_client Dobra sieć (1) Kożystałem do tej pory z wielu sieci osiedlowych. Muszę przyznać, że jeżeli... Adam Totalna porazka, jestem zalamany po przejeciu przez Stream (2) W ogole stream napisze z malej litery bo tych b.l.a.z.n.o.w nie mozna... Pu tragedia (1) Co jakiś czas następuje wyłączenie internetu - z zupełnie nieznanych... zong Olewanie klienta (1) Dwa tygodnie temu prosiłem o kontakt w celu "przedstawienia oferty dostępu do... Przemysław F. Awaria i brak możliwości skontaktowania się z BOK (2) Przejęcie sieci Homenet przez Stream Communications zdecydowanie pogorszyło... Pan z Żabianki Piotr - opinia (1) Nie polecam korzystania z uslug stream.W zeszlym roku zalorzylem telewizje... Piotr