Beznadzieja (1) Brak internetu od ponad tygodnia kończy się rezygnacją z tej marnej usługi.... Woron MASAKRA!!! (1) Takiego olewania i karminia frazesami nie doświadczyłem już dawno. Za komuny... Piotr nie wiem w czym problem (2) korzystam z usług NETu, mam barzo dobre skojarzenia. Nie wiem czy aby... Janusz
KOSZMAR!!! (1) Tej firmy nie polecam nawet najgorszemu wrogowi. Czas usunięcia awarii... Ola UOKIK (1) Właśnie wysyłam zawiadomienie do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów, bo... klientka zakłamani!!!!!!! (2) nie wiem ile jest prawdy z tego co mówią wasi serwisanci, ale na pewno... nie polecam Żenada (1) Dopisuje się do opini pozostałych osób. Dopóki był home-net wszystko było... Themol za często awarie:( (1) Co tu dużo pisać, mają awarię jak tylko pogoda się zmieni i to nie rzadko... webmaster tak trzymać (1) W koncu firma na której można polegać, w razie awarii dostepność do usług... Beata rewelacja... (1) Jestem bardzo,ale to bardzo zadowolony z internetu Tygrysa.Super... pomorzanin71 WSTYD (1) Awaryjność internetu, brak dostępu do stron. Walczę od 3 (SIC!) dni o... ulek Marcin - opinia (1) Oferta bogata i bardzo przystępna cenowo. W szczególności dostęp do... Marcin ŻENADA (1) Jesli już masz szczęście dodzwonić sie do biura obsługi pan/pani obieca ci... kokosz Jest coraz gorzej i nie ma nadzei na przyszłość. (3) Z Internetu w EiA korzystam od około 7 lat. O ile na początku byłem... Ja Faktuty bez umowy (1) Firma wystawia faktury bez podpisanej umowy, ponadto stosuje szantaż, że jak... Krzysiek wszystko w porządku (1) nie mam powodów do narzekań, przede wszystkim bezpośrednia i rzetelna obsługa... wu esz Bardzo słaby dostawca (3) Drogie abonamenty w stosunku do prędkości. Awarie i mała słaba sieć lokalna.... henio Popieram (1) To jedno wielkie dziadostwo, niech sie lepiej wynosza z Gdanska. big_unhappy_client Dobra sieć (1) Kożystałem do tej pory z wielu sieci osiedlowych. Muszę przyznać, że jeżeli... Adam Totalna porazka, jestem zalamany po przejeciu przez Stream (2) W ogole stream napisze z malej litery bo tych b.l.a.z.n.o.w nie mozna... Pu