znikające kanały (3) Co pewien czas niektóre kanały znikają na jeden, dwa lub nawet i kilka dni.... Jerzy Krukowski SKANDALICZNA JAKOŚĆ USŁUGI DOSTEPU DO INTERNETU (3) Od około 2 miesięcy prawie codzienny brak dostępu do internetu w godzinach... PIOTR Badziew (3) Żal, dziadostwo i straszna lipa after262
Polecam! (1) Polecam wszystkim :) Uczciwy i sumienny dostawca, zawsze pomocny i dostepny o... Mysia Zadowolony (1) Mam TV oraz internet i jestem bardzo zadowolony. Obsługa miła, w każdej... Jabi Dla mnie OK (1) Całe szczęście jak się przeprowadziłem na Chełm to nie czytałem tych opinii... Tomek K. "Zapewniamy ciągły brak internetu" - tak powinna wyglądac ich reklama (1) W ostatnim czasie to już średnio raz na tydzień nie mam internetu z ich winy.... mareck Żal (1) Generalnie, żal. Obsługa gorsza niż za komuny. Zerwałem się dziś z pracy na... Damian tragedia (1) Od 3 tygodni próbuję uzyskać informacje o możliwości podpisania umowy na TV.... Andrzej polecam (1) Szybko łatwo i przyjemnie współpracuje się z mBit-polecam zofija Nie jest zle (1) Nie jest zle, na tle innych jest OK. Cena najlepsza i tyle Michal Dobra sieć. (1) Awarii praktycznie nie ma, obsługa reaguje bardzo szybko (typu aktywacja... Kamil amatorszczyzna (5) Jestem w tej sieci od niepamiętnych czasów, najpierw była własnością firmy... Marcin Internet (1) Zamiast rozwijać sieć i łączę to stoją w miejscu. (pingi na wp na poziomie... Janek koszmar !!! (12) Niestety mój poprzedni dostawca internetu homenet został wchłonięty przez tę... gal anonim miałem problem chwilowy (1) szybkosć obslugi internet naprawiony w mig mbgdynia Polecam!!! (1) Internet za pośrednictwem mBitu użytkuję od kilku lat. Awarie praktycznie... wando ... (2) Od czasu przejęcia przez firmę STREAM to ten internet to porażka totalna!!!... cal Po co szukać u innych jak można w GreenLan :) (1) Dopiero znalazłem możliwość wystawienia oceny i jest to ocena bardzo... Krzych żenujący poziom obsługi i informacji (3) Dopóki istniał Homenet jako odrębny podmiot, można było zadzwonić do... Tooms