polecam (1) szybka instalacja, dobry kontakt klient Polecam (7) Witam wszystkich. Według mnie firma świadcząca usługi na poziomie.... Aga Nie traccie pieniedzy (2) Jakosc bardzo slaba, z interentu korzystam glowie dla gier online, niestety... kaver
Może być dużo lepiej... (1) Długo już jestem klientem vide a właściwie od niedawna ntgd. Mało jest... robertgd znikające kanały (3) Co pewien czas niektóre kanały znikają na jeden, dwa lub nawet i kilka dni.... Jerzy Krukowski SKANDALICZNA JAKOŚĆ USŁUGI DOSTEPU DO INTERNETU (3) Od około 2 miesięcy prawie codzienny brak dostępu do internetu w godzinach... PIOTR Badziew (3) Żal, dziadostwo i straszna lipa after262 Polecam! (1) Polecam wszystkim :) Uczciwy i sumienny dostawca, zawsze pomocny i dostepny o... Mysia Zadowolony (1) Mam TV oraz internet i jestem bardzo zadowolony. Obsługa miła, w każdej... Jabi Dla mnie OK (1) Całe szczęście jak się przeprowadziłem na Chełm to nie czytałem tych opinii... Tomek K. "Zapewniamy ciągły brak internetu" - tak powinna wyglądac ich reklama (1) W ostatnim czasie to już średnio raz na tydzień nie mam internetu z ich winy.... mareck Żal (1) Generalnie, żal. Obsługa gorsza niż za komuny. Zerwałem się dziś z pracy na... Damian tragedia (1) Od 3 tygodni próbuję uzyskać informacje o możliwości podpisania umowy na TV.... Andrzej polecam (1) Szybko łatwo i przyjemnie współpracuje się z mBit-polecam zofija Nie jest zle (1) Nie jest zle, na tle innych jest OK. Cena najlepsza i tyle Michal Dobra sieć. (1) Awarii praktycznie nie ma, obsługa reaguje bardzo szybko (typu aktywacja... Kamil amatorszczyzna (5) Jestem w tej sieci od niepamiętnych czasów, najpierw była własnością firmy... Marcin Internet (1) Zamiast rozwijać sieć i łączę to stoją w miejscu. (pingi na wp na poziomie... Janek koszmar !!! (12) Niestety mój poprzedni dostawca internetu homenet został wchłonięty przez tę... gal anonim miałem problem chwilowy (1) szybkosć obslugi internet naprawiony w mig mbgdynia