tworzenie stron www (1) Jeśli szukacie taniej, profesjonalnej i rzetelnej firmy, która fachowo wykona... Weronika Bardzo słabo (1) Nie polecam nikomu same problemy, przerwy notoryczne nawet pięć razy w... Janusz N. STREAM FAKTY I MITY (12) Czytając te forum, nigdy bym pewnie nie podpisał umowy ze Stream... jednak... profesor
FIRMA GODNA POLECENIA !!!!! (1) Jestem zadowolona z Tygrysa ponieważ oferta jest bardzo atrakcyjna , ale... Agnieszka JARSAT - raczej nie (1) Łącze internatowe awaryjne (najczęściej awarie w weekendy, kiedy nie ma... Krzysztof S. NTGD Zła jakość usług (3) Witam wszystkich, nie wiem jak u innych, ale w mojej lokalizacji wcześniej... ntgd_user tragedia (1) raz w tygodniu nie mam tv i internetu, pracownicy infolinii to są jacyś d...... Maxxxi od trzech dni nie mam tv (1) zgłoszenia codziennie poszły, mejlem, telefonicznie( co w przypadku Jarsatu... md Bardzo kiepsko (1) Posiadam pełen pakiet internet, telefon, telewizja cyfrowa. Tylko na telefon... Karol masakra (1) mieszkam na osiedlu moje marzenie od pół roku internet w kółko nie działa... krzysztof bezproblemowa tv kablowa (4) Witam korzystam z usług Firmy STREAM od stycznia bieżącego roku, i muszę... Marcin W Żenada :) (1) Tragiczna jakość internetu 49 zł za prędkość 2mb/s a np. Inna firma oferuje... Leon_ek bgs - opinia (1) Niestety, ale nie polecam tej firmy nikomu. Umowę mam podpisaną od sierpnia... bgs masakra (1) Jednym słowem NTGD to masakra. Prędkość internetu masakrycznie wolna brak... zawiedziony nie klient - opinia (1) Nie jestem klientem spółki NTGD, ponieważ w ogóle nie dane mi było nim się... nie klient Stanowczo odradzam korzystanie z jakiejkolwiek usługi tej firmy (5) Od dwóch tygodni pozbawiono mnie Internetu ,mimo ,,ze zapłaciłam w terminie... Landowska NET NA ŻABIE (3) Podpisałem umowę i muszę powiedzieć ,że jestem mile zaskoczony.Widać ,że... seba Jarsat prosze wykupcie ta beznadziejna siec TTK z Gdanska Zaspy (1) Uwazam takze ze jestescie dobra kablowka i chcialbym abyscie wykupili siec... ROBERT Badziew od samego początku. (3) Umowę podpisałem z firmą homenet, obecnie usługę dostarcza stream, pomimo... Maciek Problem z nagrywaniem (2) Czy ktoś może korzysta z samygo w STREAM Ryszard