Mam u nich net 2 lata (1) Bardzo pozytywnie mi się z nimi współpracuje już od ponad 2 lat, awarie... Dariusz TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) nie polecam, strasznie nie kompetentna banda, nie dostarczają faktur na czas... Karolina Polecam internet Netarea (1) Internet działa szybko, ostatniej awarii nie pamiętam. Serwis jest zawsze pod... Artur
masakra (1) ciagłe problemy zrywanie lub brak połaczenia na liczne składane reklamacje... iwa Po przejęciu przez Stream Communication - tragedia (37) Nie dajcie się skusić promocjami, po przejeciu hnetu przez stream - brak... Lukasz NTGD= AWARIA (1) Dałem im już wcześniej szanse powstrzymując się od pisania opinii ale... MIC Polecam wszystkim (1) Mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim firmę Limes. Internet u nich mam... Judyta ostrzegam przed tSTREAM-em (2) Jestem usługobiorcom telewizji i netu od STREAM-u od 5 lat. Ostatnia umowa... tomasz Polecam (1) Od niedawna jestem klientem firmy NTGD, mieszkam na osiedlu Suchanino, póki... Suche Polecam! (1) Rewelacja! Pan odebrał telefon o godzinie 21, umówiliśmy się na następny... ejcz TRAGEDIA (1) TV sie zrywa, zamraza obraz lub dzwiek. czasami zamiast nagranego programu,... ISE BEZNADZIEJA (1) Telefon do infolini nie dziala, umowa wypowiedziana 30.08.2011 i zostalo to... ISE PORAŻKA (1) Ciągle mam problemy z łączem przy tym internecie. Sieć pada bardzo często.... Liss 1cz. (1) 1Firma to jedno wielkie oszustwo. Gdyby Satra (osiedlówka), która została w... Ola Staly adres IP (1) Czy Maxman ma jakas opcje, dzieki ktorej mozna uzyskac lacze z dedykowanym... MEX Najgorsza obsługa techniczna.... (1) Przez wiele lat korzystałam z innej lokalnej firmy dostarczającej internet i... Anna Grabińska Odradzam (2) masakra. Co chwile problem z netem. Do tego tv analog też zostawia sporo do... Jack Dziwie sie (1) Dziwie sie wpisom o nieawaryjnosci internetu. Ostatnio awarie interentu we... Ewa P. KOSZMAR, KTÓRY NIE CHCE SIĘ SKOŃCZYĆ..... (1) To najgorszy poziom obsługi klienta, z jakim zetknęłam się w swoim całym... anonim Internet (1) Mam internet dopiero miesiąc a już są problemy-cały czas wyrzuca z wybranej... koala