Tragedia (2) Tragedia , piszę teraz z internetu z komórki bo nie ma oczywiście internetu z... XXX beznadzieja (2) beznadzieja Od kiedy Jarstad przejął Attu, beznadzieja. Miedzy tym co... Maja bardzo dobry internet (1) Polecam z czystym sumieniem. Net w dobrej cenie, szybki, żadnych przerw w... Paweł
polecam (1) W każdym aspekcie usługa godna polecenia. Niespotykany stosunek ceny do... vincent ok (1) mam od nich neta od ponad roku i niemam zastrzeżeń. kiedyś miałem od upc i... Julian laptop (1) Polecam sprawie i dosyć tanio Adam Jarsat po przejęciu Media3 (3) Media3 było w miare ok dawało radę. Teraz Jarsat jakość kanałów HD bez zmian... jeszcze klient Jarsat Polecam tego dostawcę (2) Szczerze polecam tego dostawcę internetu. Oferują bardzo duże prędkości w... Tomek Masakra! (1) To co się dzieje z netem w NSM, to czysta masakra! JN Potwierdzam uwagi poprzedników (1) 1- Od kilku dni rano przerwy w możliwości korzystania z internetu. 2- Za... Jot Zdecydowane NIE ! (1) Gdy HomeNet był dostawcą internetu dzielnica miała "opiekuna" do którego... Sylwia Porażka (1) NA osiedlu Żabianka tuż przy samym biurze, awaria za awaria...awariom tym... Żabianka Gdańsk jak najdalej od streamu (1) jest tragicznie!!!! od kilku tygodni występują wielogodzinne przerwy w... ANNA ŁADNIK Witam użytkowników internetu od LIMES (1) Bardzo proszę o kontakt kogoś z użytkowników wspomnianego dostawcy internetu.... Maciej ... (1) Osoby chcące zwiaząć się umową ze stream uważajcie to są oszuści. Mając ważną... J - 23 Serwis komputera (1) Pełen profesjonalizm, szybka naprawa i miły kontakt. Oprócz tego szeroka... Dorota Super dostawca (3) Jestem u tego Operatora już od około 11 miesięcy i jestem bardzo zadowolony.... Zadowolony klient oip - opinia (1) super! oip ta firma to prowokacja (1) Za czasów HomeNetu to było tak, że każda dzielnica miała swojego admina, był... DArek KLIENT 48601 (1) Po przeczytaniu opinii negatywnych jestem w szoku. Jestem klientem od 2,5... mraj