Beznadzieja (1) ciągłe rwanie połączenia, brak możliwości korzystania z internetu, brak... aw Biall-Net to dno (1) Nie polecam nikomu, jak byłem ich klientem to ciągle mieli problem z... Niezadowolony ZLODZEEJSKIE CENY (1) Rozwiązałem umowę 09 12 2011. Oczywiście musze się z nimi męczyć do 31 01... JANUSZ
Magda - opinia (2) nie jestem zadowolona z tego internetu jeszcze w zyciu na nic sie nie... Magda Super polecam (1) Dobry i szybki kontakt BARDZO PUNKTUALNY Pełen profesjonalizm Rafał Trudno stabilnie korzystać z sieci kiedy... (1) ...kilka razy w tygodniu pojawia się komunikat o tym że komputer został od... użytkownik TRAGEDIA (1) Dopóki była Satra wszystko było ok. Po przejęciu klientów przez Stream jest... Jacek generalnie polecam (1) obsługa w BOK jak dla mnie trochę za mało prokliencka, brak głównej zasady... jac koszmar - beznajdziejna jakość usług !!!!!!!!! (1) w tym miesiącu już 2-gi raz nie ma internetu po kilka dni. Aktualnie nie mam... US AWARYJNOŚ NA POZIOMIE MALUCHA !!!! (1) Tak jak w tytule nie ma miesiące a teraz jak zaczeło wiać to praktycznie... BigWit porządny internet bez modemu (2) ja tam nie wiem kto może w ogóle chcieć na modemie pracować. mam osobnym... gumi bałagan w dokumentacji oraz ignorowanie klienta i odłączanie internetu z powodu błedów parcowników (2) kiedy zmieniłam nazwisko musiałam dostarczyć dane ponieważ internet mam... Anna S. brak kompetencji (2) zanim firme satra przejela powyzsza firma...problemu nie bylo..zrezygnowalam... emilia telewizja kablowa - super! (1) Od tygodnia mam telewizję kablową z Tygrysa i gorąco polecam - jakość obrazu... Maga ceny i jakosc (1) Ceny zawsze mogłybyć niższe jak wszędzie, Ale teksty o awarii to jakies... rukasu POLECAM (6) Ja jestem z Gliwic i jestem zadowolona :) mam cyfrową telewizję i net 10MB,... Kasia Awarie... (2) Brak jakiejkolwiek osoby nadzorującej pracę sieci od piątku do poniedziałku... morena Zasuwa! (1) Podłączyli mnie chłopaki w zeszłym tygodniu (Osiedle Królewskie) i zasuwa :D... tomi1980 TRAGEDIA (1) - 8 rano - awaria internetu, telefon do BOK - "nie możemy przyjąć Pana... stream_zle_pachnie BAGNO!! (1) Nie polecam nawet największemu wrogowi!!! To jakiś kompletny bajzel.Jesli... nabita w butelke