Super dostawca (3) Jestem u tego Operatora już od około 11 miesięcy i jestem bardzo zadowolony.... Zadowolony klient oip - opinia (1) super! oip ta firma to prowokacja (1) Za czasów HomeNetu to było tak, że każda dzielnica miała swojego admina, był... DArek
KLIENT 48601 (1) Po przeczytaniu opinii negatywnych jestem w szoku. Jestem klientem od 2,5... mraj Beznadzieja (1) ciągłe rwanie połączenia, brak możliwości korzystania z internetu, brak... aw Biall-Net to dno (1) Nie polecam nikomu, jak byłem ich klientem to ciągle mieli problem z... Niezadowolony ZLODZEEJSKIE CENY (1) Rozwiązałem umowę 09 12 2011. Oczywiście musze się z nimi męczyć do 31 01... JANUSZ Magda - opinia (2) nie jestem zadowolona z tego internetu jeszcze w zyciu na nic sie nie... Magda Super polecam (1) Dobry i szybki kontakt BARDZO PUNKTUALNY Pełen profesjonalizm Rafał Trudno stabilnie korzystać z sieci kiedy... (1) ...kilka razy w tygodniu pojawia się komunikat o tym że komputer został od... użytkownik TRAGEDIA (1) Dopóki była Satra wszystko było ok. Po przejęciu klientów przez Stream jest... Jacek generalnie polecam (1) obsługa w BOK jak dla mnie trochę za mało prokliencka, brak głównej zasady... jac koszmar - beznajdziejna jakość usług !!!!!!!!! (1) w tym miesiącu już 2-gi raz nie ma internetu po kilka dni. Aktualnie nie mam... US AWARYJNOŚ NA POZIOMIE MALUCHA !!!! (1) Tak jak w tytule nie ma miesiące a teraz jak zaczeło wiać to praktycznie... BigWit porządny internet bez modemu (2) ja tam nie wiem kto może w ogóle chcieć na modemie pracować. mam osobnym... gumi bałagan w dokumentacji oraz ignorowanie klienta i odłączanie internetu z powodu błedów parcowników (2) kiedy zmieniłam nazwisko musiałam dostarczyć dane ponieważ internet mam... Anna S. brak kompetencji (2) zanim firme satra przejela powyzsza firma...problemu nie bylo..zrezygnowalam... emilia telewizja kablowa - super! (1) Od tygodnia mam telewizję kablową z Tygrysa i gorąco polecam - jakość obrazu... Maga ceny i jakosc (1) Ceny zawsze mogłybyć niższe jak wszędzie, Ale teksty o awarii to jakies... rukasu POLECAM (6) Ja jestem z Gliwic i jestem zadowolona :) mam cyfrową telewizję i net 10MB,... Kasia