Jakie jest hasło do kanalow xxx (1) Jakie jest hasło do kanalow xxx ? pytanie Niekompetencja to mało! (1) Niekompetencja to się zgadza,ale do tego trzeba dodać ,że umowę podpisuje się... Zbyszek beznadzieja (4) klienci odpowiadają za bałagan który mają w dokumentach, sami odłanczają od... natalia
NIE polecam tej firmy (1) Kontakt telefoniczny, a raczej jego brak nowemu użytkownikowi daje już na... klient nie polecam (3) Najbardziej awaryjna firma jaką znam. Niestety umowa zobowiązuje i muszę... Anna Gendera Najlepszy dostawca w Gdyni (2) Po pierwsze: stosunek "cena/prędkość łącza" bije konkurencję na głowę. Po... Galanonim ;) USLUGI (3) ZERO jakosci uslug ZERO mozliwosci internetu (oczywiscie mozna podwoic... ISE Horror (2) mimo, że przedłużyłem z nimi to tylko dlatego, że nie mam innej możliwości.... jasiek Jestem pod wielkim wrażeniem niekompetencji, arogancji i buractwa. (1) Nie polecam nikomu, fakt, że Pan z obsługi klienta bardzo uprzejmy i... Myszka Polecam (1) Ja osobiście jestem bardzo zadowolny z usług ntgd. za 49zl mam internet do... klient Nie Polecam (1) Codziennie przerwy w dostawie internetu . Servisanci nie odobierają wogólę... Sąsiad Żenada (2) Zgadzam się z wami, totalna Patologia. Firma niby ma dużo klientów bo skupuje... Jola Suchanino A moze maxnet (2) Zastanawiam się nad skorzystaniem z Waszej oferty ale na stronie nie mogę... Guncin Pozytywnie zaskoczony! (1) Jest niedziela kilka minut po pierwszej... W piątek wieczorem padł mi... Piotrek B. Popelina straszna (1) Dopóki był Home Net wszystko było ok. Po przejęciu klientów przez Stream jest... Tomek Gorzej niż tragedia, najgorsza sieć w 3mieście (...) (2) Z siecią podpisałem umowę po tym jak dałem się wkopać w nędzą oferte innej... magiol Serwis komputerów (1) Korzystam z usług mBit w zakresie serwisu komputerów i jestem bardzo... wiśnia NTGD - to kpina! (1) Od kiedy przejęli usługi od VIDE-SAT to jakość ich spadła do parteru. Brak... blitz Życze szybkiego bankructwa (2) Posiadam i telewizje i telefon w STREAM. (...) Stream ekhem, nasłali na mnie... Koni Kiedyś było gorzej teraz OK (1) Na początku, czyli ponad 2 lata temu mówiąc delikatnie było bardzo średnio... zadowolony