orginalna sciezka audio w programach dostepnych w stream (3) poczytalem wpisy na forum i jestem troche przerazony. Niestety nie bardzo... grochol Stream Communications przejęty przez Hyperion (4) Spełniły się przewidywania osób, które dostrzegały że za absurdalną polityką... 471 Awaryjnosc (3) 8 lat korzystałem z usług Vide-Sat, teraz przejętego przez NTGD. Przerwy w... Śródmieście
Polecam usługi tej Firmy (1) Witam Z usług Firmy Stream jest zadowolony , biorąc pod Uwagę jakoś, to... Rysiek TV-NET - Jelitkowski Dwór (1) Po przejęciu Black Plate przez Jarsat była masakra, ciągle coś padało ale... Jelitkowski Dwór Polecam (1) Jest ok. Tomasz Polecam (1) JEst ok, nie mam podstaw do narzekan. Awarie zdarzaja sie w kazdej firmie... Tomek wszystkim co chcą oszczędzać Polecam (1) szybkie podłaczenie, internet smiga mi jak błyskawica... polecam Pozdrawiam... Marekl polecam zdecydowanie (1) wszystkim co chcą mniej płacić, ja nie narzekam, od czasu do czasu jakaś... Anrec Polecam tego operatora (1) Polecam tego operatora. Internet za normalne pieniadze, mozliwosc... Weismann NIGDY WIĘCEJ STREAM COMMUNICATIONS (2) WIELKIE ZERO, WIELKIE NIC, WIELKI SHIT - tylko dlatego że chcę zachować... Użytkownik bardzo dobra (3) bardzo dobra keda Polecam (1) W piątek podpisanie umowy. W środę internet działa. Zamówiłem 5 mega i jest... mario KP - opinia (1) ciągłe braki w dostępie do internetu oraz brak kontaktu z BOK KP Brak kontaktu z klientem (1) Przynajmniej raz w tygodniu awaria internetu na pół dnia Marcin internet (4) Tak dziadowskiego dostawcy jeszcze nie mialem. Olewają klienta na każdym... dzolo61 polecam (1) szybka instalacja, dobry kontakt klient Polecam (7) Witam wszystkich. Według mnie firma świadcząca usługi na poziomie.... Aga Nie traccie pieniedzy (2) Jakosc bardzo slaba, z interentu korzystam glowie dla gier online, niestety... kaver Może być dużo lepiej... (1) Długo już jestem klientem vide a właściwie od niedawna ntgd. Mało jest... robertgd