obsługa klienta (3) Mam internet od 5 lat, dopóki był to Homenet'u było wszystko ok. Obecnie... Arturo Generalnie (4) Zdażają sie awarie owszem ale gdzie sie nie zdazają:) ostatnio nawet... Adam Ehhh co tu więcej pisać, NIE POLECAM !! (1) Tak jak pozostali klienci tej firmy jestem na maksa załamany;/ Do tej pory... FreeF.
super as - opinia (5) wystawiają faktury na inne kwoty niż zapisane w umowie, mówią, że wszystko... super as tragedia z beznadzieja (1) przez 6 lat korzystania z uslug tego dostawcy firme skojarzylem jako \"eia... bardzo niezadowolony klient Zawsze moglo by byc lepiej - ale jest w porzadku... (1) Warto skorzystac z uslug tej firmy. Awarie jesli juz sie zdarza sa bardzo... hippi extra (1) BARDZO ZADOWOLONY PRZEZ DUŻE Z! rafal Masakra (1) awartyjność 4 razy w tygodniu,kontakt masakra, infolinia gdzies w krakowie, 5... Lukasz internet od lajmesa (2) Wystartowałem netem do lajmesa w lipcu i jest si. Zobowiązanie na 9 miechów i... Mikuła_GDA działa jak należy (1) Możliwość umowy bez zobowiązań (z miesięcznym wypowiedzeniem), internet... pianka OBSŁUGA I JAKOĆŚ (1) TELEWIZJA OD BIEDY CHODZI, ALE INTERNET JEST TAK NIESTABILNY ŻE WŁOSY RWAĆ.... MIREK więcej za tyle samo (1) nie dosyć, że przy przedłużeniu umowy dostałem rabaty to jeszcze o 200%... Bogdn Wszystko super ja polecam oczywiscie wszystkim !!! (1) ........ pozdrawiam wszystkich użytkowników sieci Mbit.pl mrowkaz faktury niezgodne z umową (1) Od maja br korzystam z tak zwanej oferty promocyjnej. Od tego czasu zaczął... niezadowolony użytkownik Bardzo dobrze. (1) Miałem Internet od różnych firm, od lokalnych poprzez ogólnopolskie, od... Uzyt Super! (1) Mam internet radiowy od nich. Prędkości jak i ping powalają. Pin w granicach... Dingo Beznadzieja (1) Brak internetu od ponad tygodnia kończy się rezygnacją z tej marnej usługi.... Woron MASAKRA!!! (1) Takiego olewania i karminia frazesami nie doświadczyłem już dawno. Za komuny... Piotr nie wiem w czym problem (2) korzystam z usług NETu, mam barzo dobre skojarzenia. Nie wiem czy aby... Janusz KOSZMAR!!! (1) Tej firmy nie polecam nawet najgorszemu wrogowi. Czas usunięcia awarii... Ola