Ta firma to jedna wielka porażka (1) JEDNA WIELKA TRAGEDIA. Przez cały okres umowy występowały i nadal występują... Piotr TOTALNA MASAKRA (1) ODRADZAM WSZYSTKIM!!! Dla tej firmy liczy się tylko kasa! Podpisaliśmy umowę... Pz Jest OK! (2) Na moim osiedlu najpierw zaczął ATUT później ktoś tam po drodze i teraz... Agnieszka
UWAGA MEGA OSZUŚCI (2) Witamy, Firma Jarsat ma nieprofesjonalnych pracowników,którzy nie potrafią... I&M Beznadzieja totalna KATEGORYCZNIE ODRADZAM (1) To co się ostatnio dzieje to paranoja 2 dzień technicy nic nie robią ciągle... Jovi unikać jak ognia! (1) Internetu więcej nie ma niż jest! W weekendy internetu nie ma w ogóle i nie... michał fuszerka JARSAT (2) Czegoś takiego nawet za komuny nie robili. Monter nie zainstalował kabla... MAREK Limes i torrenty (1) Witam!! Macie może problem z seedowaniem ?? pozdrawiam Qzm Taką opinię wystawiam, żenada. (1) Szanowni Państwo, Z reguły nie mam w zwyczaju pisania skarg jednakże w... Baaardzo rozczarowana totalna kiha (1) mam internet maxman to podobno do 100 mb a jest w porywach 20 moim zdaniem to... daro najlepszy dla graczy (2) niezmiennie , codziennie cieszę się że mieszkam w zasięgu światłowodów "... onanizer suchanino (2) Żenada lepszy już na Długiej i nawet darmowy suchanino telewiza (2) praktycznie kilka razy dziennie dekoder hd zawiesza sie informuje sygnał... wojciech ciągłe przerwy w nadawaniu (2) nie ma dnia zeby nie było jakiejś awarii albo brak sygnału albo program... nika sygnal dvb (2) od dzisiaj zanikl sygnal dvb/ z abonamentu zwuklego,/w kablu,bez dekodera... savage willa-preludium.pl (1) Nasza dotychczasowa współpraca z Firmą mBit - Usługi informatyczne dla firm... willa-preludium Jest super ! (1) Korzystałam z wielu Providerów i z tego jestem zadowolona pod każdym... Ania Jakość usługi internetowej (2) Mam podpisaną umowę na internet 20 Mbit/s. Oczywiście nie ma gwarantowanej... Gab bardzo słabo (1) Zamówiłem montaż kablówki wraz z internetem piątek na godz. 17.00 + tel od... kuba CORAZ GORZEJ Z WAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Sieć ogólnie jak już działa to nie ma WIĘKSZYCH zastrzeżeń. Niestety ale... Zdzisław