żenada nic wiecej ...oszuści ...pracownicy niekompetentni!!!!! (1) brak słów na te firmę... bez żadnego informowania w piątek został odłączony... krzysiek reakcja i kompetencja BOK oraz personelu technicznego (1) Telewizję analogową mam od wielu lat. W tym roku uległem reklamom i... Z.Klinski STEAM - o TAK - NIE POLECAM (1) Historia z tygodnia wzieta: - w sobote dzwonie do BOK zglaszam brak... niezadowolonyZuslugStrem
Zależy gdzie, ale na Oruni jest technicznie dobrze. (1) Przestoje rzadkie i krótkie po zgłoszeniu (maks 2 w miesiącu). Za to czas... Robert bardzo niska jakość (1) 26.09.2012 już 3 dobę nie mam już Internetu. Na infolinii dowiedziałem się... karol DUŻO LEPIEJ (1) Internet po wizycie technika śmiga wyśmienicie. Dlatego radzę jak coś nie tak... Daniel Nie jest źle (1) Moim zdaniem internet działa dobrze. Chociaż wydaje mi się że kiedyś było... maciek Internet w Gdańsku to tragedia (1) Od 12.09.2012 ( 5 dni)nie mam internetu .Wydzwaniam do mich po 3 razy... Gdańszczanin nie wydaja umowy!!! (1) nie polecam, umowe sporzadzaja tylko w 1 egzemplarzu ktora zachowuja dla... wojtek Totalna porażka (1) miałam przyjemność być klientką w tamtym roku, przy czym zaznaczam że byłam... kasia PRAWIE wszystko ok (1) witam, internet wporządku, ma byc 10Mbit - to tyle jest, wiekszych awarii... Ghost dekoder (4) Czy taki dekoder ( Tuner DVB-C HD SYNAPS CHD-3100 CICX PVR ) będzie odbierał... mared Porky - opinia (1) Usługa super, pełen profesjonalizm, jakość, cena na najwyższym poziomie, oby... Porky firma porażka (2) Wyjeżdżasz i chcesz zawiesić swój internet? To nie ważne i tak musisz płacić.... nie istotne Jarsat-BOK (1) Witam, zapraszamy do zapoznania się z ofertą firmy JARSAT, i szczegółowego... Jarsat-BOK zglosproblem @ jars Nie polecam, przejechałam się mocno na tej firmie (1) Po roku od podpisania umowy przedłużyli mi ją automatycznie i rachunki... Ewe .. (1) Miałem podpisana umowe na warunkach promocyjnych w trakcie jej trwania... Tomasz Rok bez problemow teraz tragedia!!! Ujescisko (4) Co wiekszy deszczyk internetu nie ma, jak w weekend cos padnie to trzeba... Łukasz przesadzacie (2) korzystam z Satry>Stream od 2,5 roku i nie narzekam.. jak podpisywałem umowę,... Asz PORAŻKA !!! (1) Internet pakiet 30 mb dzień/noc ! Prędkość jakby miał pakiet 1mb !!! Płace za... rozczarowany