beznadzieja (3) szkoda ze nie ma niższej niż 1 oceny za obsługę - serwis jest nie dość że... użytkownik Chelmnet (2) Jestem abonentem od nie pamietam kiedy - jeszcze za czasow Chelmnetu -... Olek polecam (2) Może nie zawsze wszystko działa optymalnie, ale jest to lokalny i przede... Polakov
Lubię to (2) Nie jestem specjalistką od telewizji, ale na moim telewizorze odbiór jest... Ania Nierzetelna firma (1) Wszystko jest super do podpisania umowy. Potem sa schody. Slaba jakosc... antos Jarsat super operator (3) Od pewnego czasu jestem w posiadaniu internetu Jarsat. Jestem mile zaskoczony. Tomek Nie dajcię się nabrać tej firmie.. (2) Sygnał telewizji analogowej beznadziejny, dałem się skusić na cyfrową oferte... mmmm a ja nie mam problemów (1) A ja mam zupełnie inne doświadczenia z Biallnetem. Mam od nich internet i... Ignacy Nierzetelna firma. (2) Najgorszy operator kablowy. Jakosc i ilość kanałów beznadziejna.. MMMM Piotr - opinia (1) Wszystko super bez zastrzeżeń. Świetna obsługa, dobra cena, dobra umowa za... Piotr Sp....o sie wszystko (2) Wypowiadałam się już wcześniej i napisałam że Jarsat jest super.......i wtedy... mraj Firma Mxwójcik (1) Polecam wszystkim mBit. Przede wszystkim ogromnie wysoki poziom obsługi... Mxwójcik Nie rozumiem narzekań innych (3) Jestem użytkownikiem internetu od niedawna, ale jak do tej pory nie miałem... Krystian Tandeta (1) Omijajcie tę firmę, szkoda czasu, nerwów i pieniedzy... Malik TV i Internet (1) korzystałem z Jarsatu ponad 3 lata i nigdy nie było problemu. Teraz akurat... z Moreny Karen - opinia (1) Bardzo atrakcyjna oferta, stałe łącze, dość szybkie. Raz na jakiś czas, tak... Karen Awaryjność i obsługa - odradzam! (4) Przeniosłem się do Maxnetu od dużego dostawcy, bu wspierać mniejsze, lokalne... Daniel Mozna sie nie doczekać (1) Dobra oferta na internet, cena + prędkość. Niestety na podłączenie tv czekam... P Obsługa OK. (1) Obsługa i jakość połączenia ok, przez dwa lata, dwa razy miałem kłopot z... Arek masakra!!! (2) internet umowa na 11 MB - na speed tescie trochę ponad 3 MB. Po zgłaszaniu... Lotka