Polecam Tygrys.net (4) super prędkość, rewelacyjni i profesjonalni serwisanci, mozliwośc zawieszenia... Zosia Internet - nie polecam, duza awaryjnosc !!!! (2) Jesli masz mozliwosc unikaj z daleka. Internet w dzien masakra, wieczorami... Krzys Od Wielu lat zdecydowanie na tak! (1) komentarze o prl'owskim skansenie uwazam za wyssane z palca dyrdymaly!... Yocker
Piotr - opinia (1) polecem ,polecam firma z przyszloscia rozwija sie w dobrym tempie ,jakos... Piotr Zdecydowanie odradzam (1) Kiełpinek. Podłączenie internetu nieudane, w końcu podłączyłem sam. Częste... Rafał Brak profesjonalizmu (3) Jestem klientem tej firmy od 3 lat. Po pierwszych 2 latach przedłużyłem... DD zadowolona klientka (2) Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi. Jeśli występuje jakikolwiek... ag zacinający net !! (1) juz drugi weekend nie da rady grać , jeszcze raz taki numer a Wam wjebieeeeeeee szeF klientka od lat (2) jestem klientką juz dość długo, moj maz jest informatykiem i bardzo chwali... Ola i Piotr dobry i tani necik (2) Mam neta od ok 3 lat i generalnie nie mam powodu do narzekania. Wcześniej byl... gatezz_gdynia słaba szybkość internetu (1) korzystam z ich usług od kilku lat ale ostatnio coraz bardziej nie zadowalają... Mmn (...) (1) ja po wiecznym braku internetu zwłaszcza w godzinach wieczornych i... Justyna Maciej81 - opinia (1) Ostatnio wszystko rewelacyjnie. Dzięki technikom wiem w czym był problem...... Maciej81 Chcesz mnieć problem ? Podpisz umowę z jarsat'em (1) odradzam! złodzieje i oszuści!!! wyprowadziłem się w październiku z... były_klient pytanie (7) Czy firma po złożeniu wypowiedzenia umowy, proponuje lepsze warunki kfiatu Z daleka od BIALL-NETU (16) To firma rodem z PRL. Internet: prędkość 2 MB, cena 39 zł. OK moze być.... Monika nabita w Biallnet Problem z dekoderem (2) Witam.Niedawno podpisałem aneks do umowy na internet i telewizję pakiet... franki139 Polecam (1) bardzo dobry kontakt, jakość usługi też bardzo dobra, jestem zadowolona z... Aleksandra M. porażka (1) test - ściaganie 15Mb, miało być co najmniej 30. wysyłanie 0,015Mb!!!. często... abonent EiA Jest ok (2) Korzystam z ich telewizji cyfrowej od jakiegoś czasu. Jest ok. Porównywałem... DD