niesłuszne wezwanie do zapłaty po raz drugi (2) dlaczego nikt nie odbiera od państwa telefonu jestem inwalidą i nie stać mnie... teresa bielecka porażka (2) internet porażka ul. jabłońskiego stado baranow (2) Niedouczony technik przyszedl zwiekszyc predkość internetu, a konkretnie... slka
krys - opinia (1) Internet bardzo szybki i stabilny (przynajmniej na Ujeścisku - SM Szadółki)... krys TV w Limes (1) Witam, chciałbym sie dowiedzieć czy ktoś z Was korzysta z usługi telewizji w... GDBart NAJGORSZA FIRMA !!! OSTRZEGAM ! (2) Od 2 tygodni próbuję dodzwonić się do działu technicznego i nikt nie odbiera.... Klient Jarsat najgorsza telewizja (4) Posiadam jarsat tv, jest wielkim jednym syfem ze tak napisze, w wekendy... elka Nieporozumienie (1) Jestem osobą w sile wieku, korzystałam w życiu z usług wielu firm... Alina Lasota Tomasz - opinia (5) Przez ponad 1,5 roku nie trafiłem na żadną awarię (a korzystam często). Do... Tomasz zenada i tyle (2) kontakt z BOK beznadziejny. Marketing dziala tylko tutaj - wymysla sam sobie... Karol DRAMAT! (2) Klientami Jarsatu byliśmy 7 lat. Ostatnio postanowiliśmy zmienić telewizję... Ag Wykorzystują klienta (2) Po pierwsze są tzw. legalnymi oszustami, gdyż wykorzystują kruczki prawne.... Scoldfield limes polecam (1) INTERNET dobry , obsługa wspaniała . polecam. grunge Awarie (2) Awarie, awarie, awarie. Tak wygląda w ostatnich dniach mój dostęp do... emha polecam (2) Korzystalismy z Limes przez kilka lat, rzadko zdarzaly sie awarie. Jesli taka... aik Nie polecam,wrecz odradzam !!!!!!!!!!!!!! (1) Internet od wielu miesięcy wolno chodzi,wolno ładuje,kontakt kaszana!!!... kaja Piotr - opinia (1) korzystam z usług mBit od prawie od początku istnienia firmy i nie mam... Piotr Nie polecam (2) Przerwy w dostępie do Internetu - te krótkotrwałe dość często, kilku lub... Tomek ... (5) Odradzam najgorszy operator jaki moze byc przez zwarcie w ich skrzynce... Dominik przejęcie przez Multimedia (3) Ciekawe czy poprawi się jakość usług po tym jak Multimedia wejdzie... autor mojego postu