abonent - opinia (1) Polecam internet w tej firmie, w ciągu ostatnich 2 lat znaczna poprawa!... abonent mBit (1) Jestem bardzo zadowolona z tej firmy. Bardzo miła obsługa,zawsze pomocni,... Magda Internet od Netarea w Rumi mam już ładnych parę lat. (1) Internet od nich mam już ładnych parę lat. W tym czasie sporo się zmieniło.... mati
Limes - szukam osoby, która mnie poleci (4) Hej, szukam osoby, która mnie poleci w Limes. Proszę o kontakt tel. 50359394... agulek FACHOWO i KONKURENCYJNIE (2) Serdecznie polecam LIMES i jego usługę internetową. 18 marca rozpocząłem... Przemek-Osiedle 5 Wzgórz Gdańsk na pione ;) (1) Prędkość tyłka nie urywa i zdarzają się wolniejsze dni, ale przynajmniej nie... tygrys awaryjność i obsługa (2) Częstotliwość awaryjności numer jeden w Polsce!!! Żenada od ponad doby nie... Emilia To pasjonaci, są dobrzy w tym co robią (2) Ceny, jakość usług - bardzo dobre. Właściciel to pasjonat w tym co robi i... Robert K Polecam Maxnet (2) Bezproblemowy serwis. Mariusz Polecam usługi Firmy MaxNet (2) Korzystam z usługi Firmy od 2 lat i jak do tej pory nie mam żadnych... Jan Najlepszy dostawca internetu w Gdyni! (2) W skrócie: - Najwyższy upload - Stałe IP - Cena - Oferta Według mnie... Dracon1980 Mogłoby być lepiej... (1) Korzystam z internetu i telefonu stacjonarnego tej firmy. Niestety z dnia na... Paweł Najlepszy dostawca usług telekomunikacyjnych (2) Przemiła obsługa, super oferty promocyjne, bardzo niskie ceny w stosunku do... Alicja Dla mnie są super! (2) Jestem ich klientem ok. 10 lat i zawsze wszystko tip top :) Rzeczy niemożliwe... 4tech Robią z człowieka idiotę !!!!!! (8) Witam, do tej pory od wielu lat nie miałem zastrzeżeń do firmy i jej... maniek Ostrzegam przed firmą Jarsat! (6) Zdecydowanie i odradzam operatora Jarsat. Ostrzegam wręcz przed nimi. Mój... Andrzej blabla ciach - opinia (2) Może być korzystam z ich usług kilka lat ale gdy chce się z nimi... blabla ciach Zadowolony (1) Jestem mile zaskoczony. mam od nich radiówke i działa to lepiej niż się... Rumek Jarsat to syf (1) Posiadam dwóch dostawców pod moim adresem. Prowadzę działalność gospodarczą i... zulugula zadowolona (1) mam internet i jestem bardzo zadowolona Bozenka