Pozytywnie "zbulwersowany" (1) Pozytywna opinia i zbulwersowanie poprzednim wpisem podchodzącym pod... Mizia Maxnet jest super (2) Maxnet, mimo zmian miejsca zamieszkania / biura jest z nami już od wielu lat.... Karol Goraco polecam (1) W maxnecie pracowałem przez dwa lata i dużo się dzięki osobom, które tam... Dominik
Nie polecam (2) Duża awaryjność, komentarze mówią same za siebie, nie polecam. Dominik NIE PODPISUJCIE UMOWY Z JARSAT (35) W zeszłym roku podpisałem z naciągaczami umowę na 1 rok. Po roku stwierdziłem... Sebastian maxnet - polecam (3) polecam wszystkim. do tej pory u mnie jako glowne lacze bylo upc 250. a... kramer paranoja (1) Jaka firma tacy pracownicy. Od 5 listopada 2014 roku nie mam... Zdzisław Garsztka Żebyście tylko nie mieli u nich awarii (1) To kolejna moja opinia o firmie Limes po w miarę spokojnym korzystaniu z... Mariusz Hoffman polecam (2) od kilku lat miałem w maxnecie internet co kolejna umowę zawsze proponowali... Krystian Tomasz - opinia (2) Po pierwsze - produkt najwyższej jakości - używam od ponad roku a przerwy w... Tomasz Dobre to łacze (1) Jestem zadowolony. Szybko się sciąga bez limitów. w grach brak lagów i DC.... Player114 Kodowanie kanalow (4) Wczoraj 22.09. 2014 r o godz. 22ej zostały zakodowane prawie wszystkie kanały... Małgorzata Pseudo-Internet (2) Tragedia, ciągłe awarie, niska prędkość, łącze niestabilne, problemy z... Szczęśliwy abonent Jarsatu Pozytywnie (2) Z usług BN korzystam od kilku miesięcy. Osiedle, na którym zakupiłem... Patryk lipa (2) dział obsługi klienta to dramat jakiś r Są ok (2) Są ok Mixalis Najgorszy dostawca jakiego znam (2) Miałem internet od 3 różnych dostawców, w różnych częściach Trójmiasta. Sieć... k. nieucziwy dostawca (3) przestrzegam wszystkich przed tą firmą. Jest bardzo nieuczciwa, nie dostarcza... Chełmianka Z taka firma, to my do standardu europy sie nie zblizamy. (2) Cenowo i zakresowo jak najbardziej ok, ale jezeli juz chodzi o jakosc... skolf sprawny internet (1) mam 4 lata i awaryjnosc mała za to ceny i predksoci sa narazie najlepsze adaś