Internet (2) W BN jestem od przeszło dwóch lat. Internet 100 Mbps , awarie i to... Andrzej Grażyna - opinia (1) Internet z Logitusa to doskonały wybór. Polecam nie tylko za prędkość, ale... Grażyna TRAGEDIA (3) Jako, że na moim osiedlu niestety nie ma innej możliwości, niż internet... Adrian
Jakość internetu od firmy jarsat (5) Generalnie jakość internetu od tego dostawcy nie jest aż tak strasznie zła... polak z polski Beznadziejny Internet (2) Witam. niestety jestem posiadaczem internetu od firmy jarsat i przestrzegam... nieszczęśliwy abonent masakra (2) Bardzo żałuję, ze skusila mnie ta niska cena. Najpierw przedluzanie ile sie... Magda uwaga to oszusci i naciagacze (21) INTERNET to porażka , nie otrzymacie takiej prędkości za jaka będziecie... Janina oferta i obsługa (2) Starym klientom oferują gorszę warunki niż nowym (ostatnio dostałem ofertę... marihoff Maxnet - Nazwa odzwierciedla firmę. (2) Maxnet - Firma z którą umowę mam zawartą od 6 lat, rok 2009 :) Od tamtego... Mateusz ge - opinia (1) Z Net Sat media korzystam od lat. Pewnego dnia postanowiono do mnie zadzwonić... ge serwis (1) Szybko, sprawnie, efektywnie. Obsługa na najwyższym poziomie. Bardzo dobra... Mariusz OK (1) Mam internet w greenlan od prawie roku i nie było ani jednej awarii polecam... Andrzej jarsat (1) długi za abonament zostały przekazane kancelarii prawniczej z Wrocławia. Ale... rym cym cym Beznadzieja (3) Skusiłem się na Greenlana głównie ze względu na dostępność dla mojej... mamjuzdoscgreenlan Polecam gorąco (1) Jestem klientką od ponad 5 lat. Bardzo sobie cenię indywidualne podejście do... Czesia zdecydowanie polecam (1) zdecydowanie TAK! tanio, szybko, a obsługa Klienta zawsze niezawodna,... klaudia Nie mogę nic zarzucić (1) a wręcz ciężko by było się o cos przyczepic.. Od paru miesiecy korzystam z... Darek Najlepszy (1) Moi drodzy, nie wiem co kierowało waszymi opiniami, ale korzystam z usług... pawel9933 internet & tv w biall necie (2) korzystam od paru lat, czasem zdarzy sie jakas drobna komplikacja ale ogolnie... JK ABSOLUTNIE NIE POLECAM (2) ciągła awaryjność z dostawą internetu, gdy już był - prędkość ślimacza. po... marcin