Symetryczne łącze w dobrej cenie (1) Mam już dwa lata łącze światłowodowe, właśnie przedłużyłem umowę na kolejne... Maciałek Polecam (2) Pełen profesjonalizm, wszystkie ewentualne problemy lub wątpliwości... Klaudia Szok (2) Po tym jak miałem internet z Vectry i zszargane nerwy to dostałem szoku na... mirogd
Najlepszy Internet Netarea :) (1) Gorąco polecam ! Jesteśmy z Netarea już 3 lata i przez ten okres internet... Daria limes internet polecam (2) Mam internet od 2 miesięcy i jestem bardzo zadowolony, zainteresowanych... krzykus Internet i telewizja w centrum Wrzeszcza (1) Dobra jakość usług - szybki internet (deklarowane prędkości są realnie... XYZOL 50/50 (1) Internet działa dobrze. Odnośnie TV to ostatnio bardzo mocno nasiliły się... km bardzo zadwolony klient :) (3) do tej porty miałem UPC, wcześniej Vectre.. bywało różnie.. w zasadzie... Filip A ja polecam (1) Współpracuję z Interkarem od dawna i nie miałam problemów z czymkolwiek,... Aneta Polecam. (2) Zdecydowanie polecam. Kiedyś byłem klientem małej sieci osiedlowej, ceniłem... KS jestem zachwycona (3) przez 4 lata męczyłam się z Vectrą, aż wreszcie przeiosłam się do Limes. Mam... emi Internet z Logitusa (1) na tą chwilę najlepszy wybór. Miałem różne, upc, vectrę, zawsze były awarie,... Krzysztof Najlepsi! (1) Biją na głowę ofertą, ceną i jakością usług wszystkich dostawców na... Zenon internet (2) jest bardzo wporzadku jestem kupe lat daja zniżki na wszystko Ket Super!! (3) Wysoka jakość usług i niskie ceny. Polecam gorąco! Stały klient Super!!!! (1) Bezawaryjność, niska cena, 100% zadowolenia Alicja Najlepsi w Gdyni (2) Jestem użytkownikiem od wielu lat i nigdy nie miałem problemów z Maxnet.... Jacek Najlepszy dostawca internetu w Gdyni (2) Biją na głowę ofertą, ceną i jakością usług praktycznie wszystkich dostawców... Paweł Logitus - Guderskiego, nie polecam, słaby internet (2) Nawet ciężko było mi wystawić tą ocenę bo tak zamula ten internet. To nie do... Kamil Wielki plus za wsparcie (1) W przeciągu 2 tygodni 2 razy potrzebowałam wsparcia technicznego. Pomoc... Sylwia