Płać i płacz (2) Niska jakość usług, internet z częstymi przerwami i mocno falującą prędkością... Stały klient Koszmar (2) mam ich internet od 5 lat, i byłem zadowolony. To co natomiast dzieje się od... Leszek Słabo (2) Umowa od 2 lat. Było wszystko fajnie, pięknie. Wręcz cudownie. Od 3-4... Karolina
Logitus Stezycka (1) Nie polecam ! Internet rano i wieczorem zwalnia tak bardzo ze nie można z... Daniel maxnet - znow polecam (2) zmiana sprzetu na laczu swiatlowodowym, przesiadka z 2 cisco 7301 na mikrotik... kramer Bardzo wybiórczy zasięg sieci (1) Oferta kanałów bardzo dobra ale zasięg masakra.Wybierają tylko niektóre... mark90 Nie polecam (1) Nie polecam Limesa z uwagi na fatalny kontakt z obsługą klienta, wogole nie... Agnieszka Wolny internet (1) Jestem bardzo zażenowana że tak wolno działa internet jak i z rana tak i... Wisienkos net po śwatowodzie (1) "stałe łącze” nadal pozostaje najlepszym możliwym wyborem a w mbicie i po... Maniek Polecam Wave w 100% (1) Na przestrzeni firm oferujących internet w Pomorskim- najlepsi! Kasia Zadowolony (1) Nie dawno podłączono mi internet radiowy . 20 Mb/s i działa jak należy .... Marcin Polecam! (2) Zdecydowanie polecam internet Limes. Przez 6 miesięcy żadnych problemów, gdy... KrólowejBony Ostrzegam! Omijać ich szerokim łukiem (1) Naliczają chorendalne stawki jak ktoś zapomni przedłużyć umowy. Obsługa... Marcin L kamery (1) 4 kamery i cały system w pół dnia i całość ładnie działa Kwiaciarnia Sposób kontaktu (1) Polecam aby kontaktować się z firmą Logitus wyłącznie drogą mailową. W moim... P Polecam (1) Mijają dwa lata odkąd podpisałem z nimi umowę i jestem szczerze zadowolony.... Schneider Jest poprostu mega (1) Super hiper rewelacja. Od lat Maxnet jest moim dostawca internetu. Miła... Robert Super szybki internet (1) Przeprowadziłam się z południa Polski i szukałam dostawcy internetu,... Magda ZADOWOLONY KLIENT (3) Witam. Od maja 2017 jestem szczęśliwym posiadaczem usług firmy LIMES. Po... Przemek D.- zadowolony klient Beznadziejna. (1) Beznadziejna obsługa, beznadziejny router, wieczne problemy z tv i z... Tomek