Nie polecam (1) Nie polecam Limesa z uwagi na fatalny kontakt z obsługą klienta, wogole nie... Agnieszka Wolny internet (1) Jestem bardzo zażenowana że tak wolno działa internet jak i z rana tak i... Wisienkos net po śwatowodzie (1) "stałe łącze” nadal pozostaje najlepszym możliwym wyborem a w mbicie i po... Maniek
Polecam Wave w 100% (1) Na przestrzeni firm oferujących internet w Pomorskim- najlepsi! Kasia Zadowolony (1) Nie dawno podłączono mi internet radiowy . 20 Mb/s i działa jak należy .... Marcin Polecam! (2) Zdecydowanie polecam internet Limes. Przez 6 miesięcy żadnych problemów, gdy... KrólowejBony Ostrzegam! Omijać ich szerokim łukiem (1) Naliczają chorendalne stawki jak ktoś zapomni przedłużyć umowy. Obsługa... Marcin L kamery (1) 4 kamery i cały system w pół dnia i całość ładnie działa Kwiaciarnia Sposób kontaktu (1) Polecam aby kontaktować się z firmą Logitus wyłącznie drogą mailową. W moim... P Polecam (1) Mijają dwa lata odkąd podpisałem z nimi umowę i jestem szczerze zadowolony.... Schneider Jest poprostu mega (1) Super hiper rewelacja. Od lat Maxnet jest moim dostawca internetu. Miła... Robert Super szybki internet (1) Przeprowadziłam się z południa Polski i szukałam dostawcy internetu,... Magda ZADOWOLONY KLIENT (3) Witam. Od maja 2017 jestem szczęśliwym posiadaczem usług firmy LIMES. Po... Przemek D.- zadowolony klient Beznadziejna. (1) Beznadziejna obsługa, beznadziejny router, wieczne problemy z tv i z... Tomek Zależy dla kogo. (7) Posiadam internet od Limesa od końca 2014 roku. Na początku wszystko bylo w... Filip POLECAM (1) Polecam nowym klientom, po dwóch latach bezawaryjnego działania! być może... Magu Wieloletni klient (2) Nie pamiętam jak długo już jestem klientem firmy Maxnet - podejrzewam że... T.Z. Totalna porażka (3) Nie polecam, w awaryjności pobijają swoich konkurentów. Od 4 lat korzystam z... Wioleta Awaryjność, beznadziejna obsługa klienta (2) 1. TV się wiesza, internet faktycznie ma do - mało kiedy osiąga odpowiednią... Zdenerwowany Odradzam, regularne awarie (4) Prędkość internetu niezła i nie oszukiwana, niestety regularnie zdażają się... Michał