Kasia - opinia (1) Wszystko sprawnie, profesjonalnie i bezawaryjnie! Serwis techniczny oraz... Kasia A - opinia (1) Hallo, do momentu kiedy jestes klinetem i placicsz sa mili, ale jesli masz... A Kolejna opinia od wieloletniego klienta. (1) Dwa lata temu wpisalem tu opinie - w gruncie rzeczy pozytywna, z drobna uwaga... Stary klient z Redlowa.
Nie rozumiem większości tutejszych opinii... (1) Korzystam z usług firmy Limes do około 2 lat w Gdyni. Niedługo kończy mi się... Robert a mi działa (1) Nie wiem co ludzie marudzą. Usługi są, działają, cena atrakcyjna. Internet... zbigniew Marek - opinia (2) Notorycznie przerwy w dostawie sygnału telewizyjnego jak i internetu. Nie... Marek Kto to piszę te glupoty (2) Mam dość tej firmy nie da rady obejrzeć filmu a co dopiero grać w internecie.... Niezadowoliny Internet symetryczny (1) Różne opinie słyszałem i czytałem. W zależności od tego, jak korzysta się z... Darek T. Duży pozytyw (2) Nie dość, że bardzo kulturalna obsługa, mega miłe panie na infolinii, które... Luiza Zdecydowanie odradzam współpracę z firmą Wave! (1) Tragiczna jakość usług radiowych... W przypadku rekomendacji na facebooku... zawiedziony klient Świetny internet (1) szybka, sprawna instalacja, brak awarii, cena ok Marzena Awarie w piątek o 16 o ich specjalność (1) Albo w sobotę rano. Brak internetu, brama nie odpowiada. Koszmarna obsługa,... Robert Polecam (2) Pełna powaga i profesjonalizm. Maxnet to nie tylko dostawca internetu. To... Dagmara Nie polecam (1) Nie polecam. Odkąd przejęli firme Multi-IP ciągle przerwy w dostawie... Aneta Płać i płacz (2) Niska jakość usług, internet z częstymi przerwami i mocno falującą prędkością... Stały klient Koszmar (2) mam ich internet od 5 lat, i byłem zadowolony. To co natomiast dzieje się od... Leszek Słabo (2) Umowa od 2 lat. Było wszystko fajnie, pięknie. Wręcz cudownie. Od 3-4... Karolina Logitus Stezycka (1) Nie polecam ! Internet rano i wieczorem zwalnia tak bardzo ze nie można z... Daniel maxnet - znow polecam (2) zmiana sprzetu na laczu swiatlowodowym, przesiadka z 2 cisco 7301 na mikrotik... kramer Bardzo wybiórczy zasięg sieci (1) Oferta kanałów bardzo dobra ale zasięg masakra.Wybierają tylko niektóre... mark90