P. - opinia (2) Najgorszy dostawca internetu! Przerwy w świadczeniu usług non stop,... P. Ben - opinia (2) Zdecydowanie nie polecam tego dostawcy. Parametry połączenia zdefiniowane w... Ben Małgorzata Kowal - opinia (1) Duże podziękowania za sprawą instalację oraz wytłumaczenie jak korzystać z... Małgorzata Kowal
Darek - opinia (1) Niestety tragedia, podpisałem umowę, miał być normalny internet, a jest... Darek Michał - opinia (1) Szkoda czasu na komentowanie.... . . . Michał Krystian - opinia (1) Dwa lata męczyłem się ze słabym internetem z firmy Netarea24pl który ciagle... Krystian M - opinia (1) Korzystam z usługi od 2006 r. muszę przyznać, że niestety ale oferty jak i... M nie zadowolony z usług - opinia (1) słabo to widzę , słabe pingi, obsługa telefoniczna dramatyczna , ogólnie... nie zadowolony z usług Agata - opinia (1) Super dostawca i duży wybór ofert. Za przejście od konkurencji otrzymałam... Agata KST - opinia (1) Nie polecam, częste awarie. Obsługa nieuprzejma. Jak masz możliwość to... KST TH - opinia (2) Internet dziala bez zarzutu. Monterom udalo sie wcisnac mnie w wolny termin... TH Zadowolony użytkownik - opinia (2) Usługi na dobrym poziomie, szczególnie światłowód śmiga aż miło, ceny bardzo... Zadowolony użytkownik Apartamentowiec - opinia (2) Niedawno podłączyli moje osiedle, zamowilem pakiet TV+NET i dzień później... Apartamentowiec Martyna - opinia (2) Jeden z najlepszych dostawców internetu jakich miałam! Bardzo miła obsługa,... Martyna nzcn - opinia (1) Jestem klientem od paru lat. Zdecydowanie polecam i zachęcam do skorzystania... nzcn Maciej B - opinia (1) Korzystałem przez 2 lata i gdyby nie przeprowadzka w miejsce gdzie nie są... Maciej B Damian - opinia (1) Tragedia obsluga nie widzi problemu a internetu nie ma Damian Dariusz - opinia (1) Od 3 tygodni próbuje się dodzwonić do in biura obsługi klienta celem poznania... Dariusz Monika - opinia (1) Duży plus na Obsługi Klienta, kompetencja na 5+ . Zawsze wszystko sprawnie... Monika Przemysław - opinia (1) Od kilku dobrych lat mam od Firmy Limes internet i telewizję kablową. Owszem... Przemysław