Mateusz - opinia (1) Bardzo słaby internet. Ciągłe problemy, słaby zasięg. Nie nadaje się do pracy... Mateusz joanna - opinia (1) jestem odbiorcą internetu z Limes od 3 lat w Gdańsku Osowej. Sama jakość... joanna zawiedzony klient - opinia (1) Ta firma to jakaś masakra, porażka. Lepiej nie mieć nic nich korzystać z... zawiedzony klient
Paweł - opinia (1) Wave, pseudo dostawca z pseudo usługami. odradzam, jak ktoś może niech... Paweł Karol - opinia (1) Kilka razy na dzień potrafi pikserować, a czasami są kilku sekundowe przerwy... Karol JL - opinia (1) Masakra totalna. Typy od ponad roku mają częste ataki DDoS które nie miały... JL Rafał Z - opinia (2) Tragiczna obsługa klienta. Blokada możliwości komentowania na fb, by nie psuć... Rafał Z AW - opinia (1) Nie polecam podejscie do klienta który cały dzień walczy aby naprawili... AW Paulina - opinia (1) Mam wykupiony pakiet od ponad 2 lat. W tym czasie awaria zdarzyła się tylko 1... Paulina Sebastian - opinia (1) Mam od wielu lat i nie żałuję. Dobra stabilna firma. Godna polecenia.... Sebastian Jadwiga - opinia (1) Brak kontaktu i internetu To w ostatnim czasie już 2 raz Jadwiga Zuza - opinia (1) Póki co nie narzekam i uwolniłam się od wiecznych problemów z zasięgiem LTE.... Zuza Magda - opinia (1) U mnie działa dobrze i przynajmniej nie ma limitów. Magda Sergio - opinia (1) bardzo dobra oferta rzeczywistość: katastrofa Sergio u.n.i.k.a.ć !!! (2) Kiedyś była to całkiem niezła alternatywa dla np. multimedia. A teraz? Nie... żuk klient - opinia (1) Rwący się codziennie internet, brak możliwości dodzwonienia się na infolinię! klient Adam - opinia (2) Polecam z czystym sumieniem. Net w dobrej cenie, szybki, żadnych przerw w... Adam Była klientka - opinia (1) Od miesiąca nie mam tv, ale to najmniejszy problem bo i tak oglądają tylko... Była klientka Kris - opinia (1) To wcale nie działa. Zwykłe LTE lepsze i tańsze i bez ciągłych przerw Kris Kasia - opinia (1) Wszystko sprawnie, profesjonalnie i bezawaryjnie! Serwis techniczny oraz... Kasia