firma dno (2) Zero poszanowania dla kilenta! Skladajac reklamacje dostalam odpowiedz, ze w... Monika Kiepska jakosc (5) Kiepska jakosc swiadczonych uslug - przychodzi niedziela i nie da sie... LS .... (2) Podają że masz zadłużenie kwota z kosmosu i płać bo do sądu!!! Telefonów nie... Zofia
HUB DC LIMES (2) Korzysta ktoś jeszcze z huba dc++ w limes? Pamiętam,że jeszcze za czasów... Marian największa ignorancja z jaką miałem do czynienia (2) Nie sądziłem, że kiedykolwiek spotkam się z tak ogromną ignorancją. Przez 2... pl NAJLEPSZY NET i TV W RUMI! (4) Mam od nich tv i neta od roku. 100mbit w górę i dół, prawie 100 kanałów tv w... dj_jerry86 ... (4) Witam, klientem Jarsatu zostałam tylko dlatego, że w moim bloku nie było... Kaha POLECAM (2) Polecam gorąco firme!!! korzystam z internetu 24 na dobe nigdy nie miałam... Marika straszą windykatorem za 200zl, śmiech na sali (2) Witam, z Jarsatem miałem podpisana umowę na rok (chodzi o sam internet 55zl)w... Eryk Tragedia nie polecam !!! (2) Po tygodniowym oczekiwaniu na naprawe połączenia internetowego otrzymalismy... Adam NIE polecam ! (1) Słabe opinie są jak najbardziej potwierdzone. BOK na Morenie to jakaś... makrus80 nieposzanowanie klienta (2) od momentu zgłoszenia awarii minal tydzień zanim skontaktowal się ze mna... Monika .... (1) Nie można odnaleźć hosta „SMPT”. Zweryfikuj poprawność... psikuta... Zadowolona klientka (1) Bardzo polecam firmę Limes, korzystam z telewizji kablowej jak i internetu.... Martyna niesłuszne wezwanie do zapłaty po raz drugi (2) dlaczego nikt nie odbiera od państwa telefonu jestem inwalidą i nie stać mnie... teresa bielecka porażka (2) internet porażka ul. jabłońskiego stado baranow (2) Niedouczony technik przyszedl zwiekszyc predkość internetu, a konkretnie... slka krys - opinia (1) Internet bardzo szybki i stabilny (przynajmniej na Ujeścisku - SM Szadółki)... krys TV w Limes (1) Witam, chciałbym sie dowiedzieć czy ktoś z Was korzysta z usługi telewizji w... GDBart NAJGORSZA FIRMA !!! OSTRZEGAM ! (2) Od 2 tygodni próbuję dodzwonić się do działu technicznego i nikt nie odbiera.... Klient