Robią z człowieka idiotę !!!!!! (8) Witam, do tej pory od wielu lat nie miałem zastrzeżeń do firmy i jej... maniek Ostrzegam przed firmą Jarsat! (6) Zdecydowanie i odradzam operatora Jarsat. Ostrzegam wręcz przed nimi. Mój... Andrzej blabla ciach - opinia (2) Może być korzystam z ich usług kilka lat ale gdy chce się z nimi... blabla ciach
Zadowolony (1) Jestem mile zaskoczony. mam od nich radiówke i działa to lepiej niż się... Rumek Jarsat to syf (1) Posiadam dwóch dostawców pod moim adresem. Prowadzę działalność gospodarczą i... zulugula zadowolona (1) mam internet i jestem bardzo zadowolona Bozenka firma dno (2) Zero poszanowania dla kilenta! Skladajac reklamacje dostalam odpowiedz, ze w... Monika Kiepska jakosc (5) Kiepska jakosc swiadczonych uslug - przychodzi niedziela i nie da sie... LS .... (2) Podają że masz zadłużenie kwota z kosmosu i płać bo do sądu!!! Telefonów nie... Zofia HUB DC LIMES (2) Korzysta ktoś jeszcze z huba dc++ w limes? Pamiętam,że jeszcze za czasów... Marian największa ignorancja z jaką miałem do czynienia (2) Nie sądziłem, że kiedykolwiek spotkam się z tak ogromną ignorancją. Przez 2... pl NAJLEPSZY NET i TV W RUMI! (4) Mam od nich tv i neta od roku. 100mbit w górę i dół, prawie 100 kanałów tv w... dj_jerry86 ... (4) Witam, klientem Jarsatu zostałam tylko dlatego, że w moim bloku nie było... Kaha POLECAM (2) Polecam gorąco firme!!! korzystam z internetu 24 na dobe nigdy nie miałam... Marika straszą windykatorem za 200zl, śmiech na sali (2) Witam, z Jarsatem miałem podpisana umowę na rok (chodzi o sam internet 55zl)w... Eryk Tragedia nie polecam !!! (2) Po tygodniowym oczekiwaniu na naprawe połączenia internetowego otrzymalismy... Adam NIE polecam ! (1) Słabe opinie są jak najbardziej potwierdzone. BOK na Morenie to jakaś... makrus80 nieposzanowanie klienta (2) od momentu zgłoszenia awarii minal tydzień zanim skontaktowal się ze mna... Monika .... (1) Nie można odnaleźć hosta „SMPT”. Zweryfikuj poprawność... psikuta... Zadowolona klientka (1) Bardzo polecam firmę Limes, korzystam z telewizji kablowej jak i internetu.... Martyna