Pytanie (2) Czy w chwaszczynie także jest możliwość korzystania z usług LIMES? Chcę się... Jakub Zdecydowanie polecam (1) Jestem stałym klientem firmy mBit, (mNet) całodobowo i bezawaryjnie, prędkość... Wojciech Polecam wszystkim! (1) Rewelacyjna jakość usługi - bardzo dobry download i upload. Nic się nie... Krzysztof
POLECAM ! (1) Polecam wszystkim firmę mBIT. Korzystam z usług od kilku lat i jestem bardzo... Łukasz polecam! (1) solidność, duża wiedza, olbrzymie doświadczenie, przystępne ceny, genialna... Człowiek Jak najbardziej polecam (1) Z tą frima jestem od dwoch miesięcy i i odpukać nic zlego sie nie dzieje,... Mopik POLECAM WSZYSTKIM (1) Internet i obsługa na najwyższym poziomie.korzystam od wielu lat i jest bez... Ewa monika - opinia (1) szybka ,sprawna obsluga i przystepne ceny.zawsze doradzą,pomogą Godni polecenia monika rzetelna firma (1) od wielu lat korzystam z usług firmy mBit i jestem zadowolony ze świadczonych... KrzysieK Tak trzymać (1) Jak dla mnie , net działa bez zarzutu , a mam go drogą radiową, w ciągu dwóch... Piotr POLECAM!!! (1) Wspaniały kontakt i natychmiastowa pozytywna reakcja na każdy kontakt:)))... MEGA Zadowolona Pracownik Jarsatu bez kultury (1) Pracownik Jarsatu zakładający internet w domu okazał się prostakiem, bez... zdegustowana .. (2) WCISKAJA KITY PRZEDE WSZYSTKIM STARSZYM LUDZIĄ A ONI SIĘ NA TO NABIERAJĄ.Ja... KLIENT POLECAM (2) 1. pracownicy, którzy odpowiedzą na każde pytanie 2. szybko i sprawnie... Natalia Wysoki profesjonalizm. (1) To co mi się spodobało w tej firmie to indywidualne podejście do klienta. Nie... Daniel nie polecam - no bo i jak ? (1) nie potrafię już zliczyć ile razy dzwoniłem do jarsatu - naturalnie obsługa... ufff - cierpliwy klient zdecydowanie gorzej niż konkurencja (1) Dostałem nagrywarkę od firmy Jarsat. Problem polega w tym że ani razu nie... Marcin Najgorszy operator!!! (1) zdecydowanie wszystkim odradzam!!! Wieczne awarie i przerwy w dostawie... Marcin NIE POLECAM załaszcza osobą z Kiełina Górnego FIRMA Awaria !!!! (1) jestem klientem od kilku lat za czasów kiedy nie było to jeszcze Net... Krzysztof Kasia - opinia (3) Przez 2 lata mieliśmy slaby sygnałTV technik powiedzial ze tak musi byc bo... Kasia