cena/jakosc jak najbardziej ok :) (1) - pani telefonistak sklerotyczka - to jeden minus, - brak info na stronie o... G. Firma do kitu. (1) Musiałem zrezygnować z przyczyn rodzinnych z usług firmy Biallnet jako... Bogusław Dręczewski Naprawdę nie boicie się konkurencji? (1) Z usług NET DAY korzystam od kilku lat. Rachunki za Internet opłacam... Ewa Jurczyk
Ach (1) Jest bo jest - Nie jestem zachwycony ale też w sumie nie narzekam. Janusz Firma super (1) Ja bardzo polecam tą firmę. Posiadam od nich od 2 lat IT i nie narzekam.... Magda Polecam (1) Korzystam od 4 lat.W tym czasie były dwie awarie ale po tel. do serwisu po 15... Marcin J. bardzo pozytywnie (1) Jest bardzo dobrze, śmiga super i mało awarii. POLECAM!!!! Mateusz B. Duże zasoby lokalne (1) Jestem w sieci od początku jej istnienia na Suchaninie. Uważam, że sieć... brader74 Jeśli nie masz innego dostawcy w okolicy to bierz. (2) W innym przypadku daruj sobie, zaoszczędzisz mnóstwo pieniędzy i zdrowia.... still Ciągłe awarie !!! (2) Od ponad pól roku nie ma weekendu bez awarii! W chwili obecnej muszę... sochacki opinia + (1) Polecam firmę LIMES jako dostawcę internetu, daję im 5, może być z plusem Grzegorz Dudek A jaestem zadowolna (1) Nie wiem co ty masz za problemy bo ja u nich nie zauważyłem problemów przez... Ola CHORY DOSTAWCA (1) Jakoś internetu tragiczna transfer wolny lub wcale go niema. Po interwencji... oszukany Dobra siec... (1) Najlepsza siec w Oliwie... Polecam innym, szybkie lacza na... Virtual_ManPL bardzo porządny internet (1) korzystam z usług HNetu od dobrych 2 lat. po przesiadce z NSM to jest inna... tomi Dziwne. (2) 1. Dziwi mnie fakt, że nagle po negatywnej opinii pojawia się, w ten sam... Kuba Jak dla mnie super!! (1) Korzystam już 4 lata z Internetu w Homenet i jestem bardzo zadowolony. U mnie... Rafał Przmorze boska sieć ! (1) Mieszkam na Przymorzu i od niedawana jestem użytkowniczką sieci MAXMAN dla... Aga Piekarnicza - SUPER usługa (1) Generalnie nie zgadzam się z poprzednikiem. Usługa super i faktycznie nie... Krzyś użyt - opinia (1) jestem bardzo zadowolona, mało awari(praktycznie wcale, chyba że nie ma... użyt