U mnie bomba! (1) Korzystam z usług HNet od 2006 roku. Wcześniej korzystałem z innych... kompdoktor ODRADZAM WSZYSTKIM (1) Ciągłe awarie, Jak sie dzwoni mówią ze przyjedzie serwisant, którego nigdy... zasmucony wer - opinia (1) Ja również byłem klientem multiocnu, którego sieć w porównaniu z obecną była... wer
Totalne dno! (1) Jestem w Limesie od ok. 2 miesięcy od momentu przejęcia przez nich firmy... Marcin Ujęscisko - POZYTYW !! (1) Mimo początkowych problemów uważam że teraz sieć stoi na bardzo dobrym... Tomek- Uje. polecam (1) polecam xxx CZUJĘ SIĘ OSZUKANA (1) DAŁAM SIĘ NAIWNIE NABRAC NA PODPISANIE UMOWY NA 2 LATA I JUZ ŻAŁUJĘ. FIRMA MA... HANNA NIEZBECKA Moja opinia (1) Po przejściach , internet wreszcie znormalniał. Operator chce wszelkie uwagi... Janusz Pisarek miód (1) Korzystam z usług HT od kilku lat. Bywało różnie. Jednak od początku (luty -... Nestor Jest żle,bardzo żle (2) Dalej będę drążył. Pozostawienie wiadomości nie spowoduje usunięcia usterki... Tomek BANDA NIEODPOWIEDZIALNYCH LUDZI!!! (2) jakość usługi pozostawia wieeeele do zyczenia:/ co lesze, przed chwila... Szymon Kwasek Jest żle,bardzo żle (2) Do opinii o takim nagłówku z dnia 9.06.2008, opisanym przez Jurka, chciałbym... Tomek megadramat (1) od momentu jak sie multicon sprzedal limesowi jeden wielki dramat, jak już... kris limes jaknabardziej TAK (1) jestem ich klientem przeszlo 2 lata czesto sie przeprowadzam ale jakos tak... Zadowolony kliient bardzo tak sobie... (1) awarie niestety częste. obsługa miła. czas reakcji nienajlepszy. bardzo... W ZDECYDOWANIE Nie polecam (2) Niestety nikomu nie mogę polecić tej firmy, gdyż jakośc obsługi technicznek,... Dariusz Frejnagel Katastrofa (1) Byłem w multconie niestety ta firma sprzedała sie limesowi! Myślałem ze... Luki skandal... (1) Witam, ogólnie przez kilka pierwszych lat byłem zadowolony z usług OSK.... Kotongo Polecam (1) Dobrę łącze, dobre ceny, dużo ludzi na hubie, szybka instalacja. Więcej mi... Orlik Drugi raz zastanowił byś poważnie (1) Drugi raz mocno bym się zastanowił. Nie radzą sobie z jakością łącza. O ile... Internauta