Fatalnie (1) Pół roku czekałam na przesłanie umowy. Od miesiąca czekam na naprawę... Maria Szreder Bez najmniejszych zastrzeżeń (1) Z sieci korzystam od bardzo dawna, bywały lepsze i gorsze okresy, ale to co... zibi U mnie bomba! (1) Korzystam z usług HNet od 2006 roku. Wcześniej korzystałem z innych... kompdoktor
ODRADZAM WSZYSTKIM (1) Ciągłe awarie, Jak sie dzwoni mówią ze przyjedzie serwisant, którego nigdy... zasmucony wer - opinia (1) Ja również byłem klientem multiocnu, którego sieć w porównaniu z obecną była... wer Totalne dno! (1) Jestem w Limesie od ok. 2 miesięcy od momentu przejęcia przez nich firmy... Marcin Ujęscisko - POZYTYW !! (1) Mimo początkowych problemów uważam że teraz sieć stoi na bardzo dobrym... Tomek- Uje. polecam (1) polecam xxx CZUJĘ SIĘ OSZUKANA (1) DAŁAM SIĘ NAIWNIE NABRAC NA PODPISANIE UMOWY NA 2 LATA I JUZ ŻAŁUJĘ. FIRMA MA... HANNA NIEZBECKA Moja opinia (1) Po przejściach , internet wreszcie znormalniał. Operator chce wszelkie uwagi... Janusz Pisarek miód (1) Korzystam z usług HT od kilku lat. Bywało różnie. Jednak od początku (luty -... Nestor Jest żle,bardzo żle (2) Dalej będę drążył. Pozostawienie wiadomości nie spowoduje usunięcia usterki... Tomek BANDA NIEODPOWIEDZIALNYCH LUDZI!!! (2) jakość usługi pozostawia wieeeele do zyczenia:/ co lesze, przed chwila... Szymon Kwasek Jest żle,bardzo żle (2) Do opinii o takim nagłówku z dnia 9.06.2008, opisanym przez Jurka, chciałbym... Tomek megadramat (1) od momentu jak sie multicon sprzedal limesowi jeden wielki dramat, jak już... kris limes jaknabardziej TAK (1) jestem ich klientem przeszlo 2 lata czesto sie przeprowadzam ale jakos tak... Zadowolony kliient bardzo tak sobie... (1) awarie niestety częste. obsługa miła. czas reakcji nienajlepszy. bardzo... W ZDECYDOWANIE Nie polecam (2) Niestety nikomu nie mogę polecić tej firmy, gdyż jakośc obsługi technicznek,... Dariusz Frejnagel Katastrofa (1) Byłem w multconie niestety ta firma sprzedała sie limesowi! Myślałem ze... Luki skandal... (1) Witam, ogólnie przez kilka pierwszych lat byłem zadowolony z usług OSK.... Kotongo