siuper (2) maxnet rox izka 'Czarodziejska' promocja (1) Wszystko byłoby fajnie, gdyby nie promocyjne "czary-mary". Bo co to za... jamć Super (1) Żadnych awarii, szybko, tanio, czytelnie, zawsze dostępny serwis i b.... Efoere
hm...... (1) ADMIN MUSI WISIEC !!!!!! KOCUR pani na morenie (1) Dotyczy pani , która jest obecnie na Morenie .Jest bardzo... cierpliwy klient serwis techniczny - dno! (1) Od wczorajszego popoludnia wisi kabal, zerwany z budynku. Kabel wisi miedzy... ed ah te awarie... (1) Mieszkam na Lipowicza i początkowo byłem zadowolony a nawet bardzo zadowolony... teh_pp Podoba mi się. (1) Jest nieźle, uważam, że to bardzo dobra sieć, o szybkich łączach.... Ja Odradzam (1) Zdecydowanie odradzam! Łącze bardzo awaryjne, średnio co 2-3 dni nie ma... VESOLY Kpina (1) Niestety jakosc lacza jest slaba, malo tego czeste awarie doprowadzaja do... Nagan Szacunek (1) Przeprowadziłem sie do starej dzielnicy Gdańska z przekonaniem że jestem... Adam Ostrzegam: jakość tragiczna! (1) To co się dzieje z tą siecią to tragedia. Do 2007 działała całkiem... kolejny jak widzę użytkownik z W tragedia (1) gdyby nie 12 miesięczna umowa juz dawno bym odpuścił. non stop awarie... slaw nie polecam (1) Nikomu nie polecam. Co parę dni awaria. Zdarza sie że internet nie działa... niezawodolony klient z wawelskie SUPER (1) tanio, szybko, bezproblemowo :) piotrpi Dużo lepiej w stosunku do sytuacji sprzed 2 lat. (1) Faktycznie kiedyś było tragicznie, ale od czasu zmiany właściciela (?) z dwa... Przymorzanin keep it up (1) simply the best... dagaro Żadnych zastrzeżen (1) Jestem użytkownikiem łacza 1Mbit/s od dobrych 4 lat to co moge powiedziec o... Szu idiotyzm... (1) firma wymaga pisemnego powiadomienia o fakcie podłączenia w domu routera... kamil MOŻE TAK ODPISAĆ? (1) Już ponad rok mam internet w tej sieci nigdy nic się nie działo poza... :(