polecam (1) Dla Greenlanu zrezygnowałam z dużego dostawcy netu i ani przez chwile nie... mysia Skandaliczna działalność (1) Korzystałam z usług okolo 3 lat, wytrwałam tak długo tylko dlatego, że... Anna Oby tak dalaj !!!! (1) Na tą chwile jest to bardzo dobry usługodawca, oby nic nie zakłuciło... Xrateman
ok (2) awarie zdarzaja sie wszedzie, najwazniejsze ze nie sa dlugotrwale. bardzo... bodzia9 Zawiedziony... (1) korzystałem z tego dostawcy, ale zrezygnowałem, drożej niż "najdroższy"... Były użytkownik Nieźle jest ;) (1) Jako odbiorca internetu jestem zadowolony. Wysoki i stały transfer połączeń,... [hub1]RF Przestrzestrzegam przed tą firmą (1) Nie wchodząc w szczegóły, brak umiejętności układania sieci, niedotrzymanie... Noname ok (1) gdyby nie chlopaki z serwisu , czyli marcin i pawel (ktorego juz nie ma)... parkinson nie mam powodow do narzekania (1) nie mam powodow do narzekania. jak cos nie dziala to zwykle jest to wina... zadowolny Wszystko ok poza podłączeniem kilku kompów naraz... (1) Net działa bardzo prawidłowo jednak jego wielkim minusem jest to, że za... Kelthak lekcewazace podejscie do klientow(: (1) nie wiem czy kierownictwo EiA wie , jak obsluga klienta zalatwia... kilkuletni klient super (2) firma jest bardzo dobra.........nie narzekam...........kazdej firmie... waski A ja nie pracuję w Limes i mówię, że .... (1) morenowy Limes to dno! nie mogę nawet wysłać opinii, bo muszę ciągle oglądać... Jaku-b oki (1) poprostu tygrysy!!!!!!!!!!!! x OLEWACTWO (1) Występują u mnie zaniki internetu na około 1h kilka razy na dobę. Pani z... macra internet z jmt jest ok (1) chodzi fajnie w dzien 512 kb/s od 23 do 6 rano brak ograniczen predkosci user Ciągłę porblemy (1) Jestem ich abonentem od 6 lat (od początku) i ciągle są problemy. Sieć... Użytkownik OSK konkret (1) Polecam - dostep do szybiego internetu bez ograniczen w dosbrej cenie... RUMcajs Poprawiło się (2) Muszę być obiektywny i napisać kolejną opinię - po problemach z końca... Macias hej wymiatacze serwisowi (2) zadna rewelacja /pozdro dla ziomali multikonowych ,ale was jada tutaj :)) byly serwisant:)