Homenet to dno i żenada (2) Od czasu przejęcia mojego osiedla (ul. Diamentowa) przed HomeNet jakość usług... Marcin Ujeścisko - Miernie (2) Drugi raz mocno bym się zastanowił. Nie radzą sobie z jakością łącza. O ile... Internauta - Ujeścisko Bardzo dobry operator (1) w sieciach na dolnym wrzeszczu wszystko jest ok. predkosci zgodne z zapisem w... atz
Siedz malolacka (1) Nie jestem zadowolony z tych uslug duze awarie jar Super firma (1) Mam u nich necik za 49 zl i wymiata, przez rok czasu byla tylko jedna awaria... babcia jadzia ogólnie cieniutko (1) częste awarie,bywa że net gdy zniknie w piątek po 15 pojawi się dopiero w... IaneShine Wyjaśnienie (1) Chciałbym wyjaśnić iż firma HomeNet Technologies nie obsługuje ulicy... HomeNet W odpowiedzi na poprzednią opinię (1) Nawiązując do poprzedniej opini jako prawcownik Limes s.c. od ponad trzech... Darek Ciągłe problemy i brak kontaktu z firmą OSK (1) całkowicie zgadzam się z poprzednimi negatywnymi opiniami o OSK. Awarie... inny użytkownik OSK Nie dajcie sie zwiesc tej firmie!!!! (1) Bylem z nimi przez dwa lata. Przez pierwszy miesiac bylo wszystko w porzadku,... zuber Polecam (1) Firma biall-net po prostu dba o swoich klientów, a wczoraj miałem tego... gonzo jestem klientką od ok. 3 lat (1) i mogę stwierdzić że niestety połączenie internetowe oferowane przez Limes to... Karolina Do jckl/bran (1) Tak czytam i czytam i zastanawia mnie jedno - czy Wy (bran,jckl) nie... macra Pod wrazeniem. (1) Tak jak w nagłowku - jestem pod wrazeniem dzialania sieci biall-net. Tak... jckl EXTRA. (1) Jestem bardzo zadowolony z usług internetowych firmy netday. Mieszkam na... Kamil B. Godny polecenia (1) Nie wiem kto wypisuje takie bzdury?! (mówię o krytycznych ocenach). Mieszkam... bran TO KPINA (1) USŁUGI DROGIE I NIETERMINOWE: OCZEKIWANIE NA WYMIANĘ WTYCZKI 2 DOBY, KOSZT... TOMASZ ZIÓŁKOWSKI Ogónaa ocena (2) Bardzo dobra sieć internetowa z szybkim łączem w obie strony. Bardzo... Piotr Różnie bywa (2) Z Maxnetem jestem już pare ladnych lat i ogolne moje wrazenia sa pozytywne,... hotshot Rewelacyjna prędkość łącza i częste zrywanie połączeń (2) Częste zrywanie połączeń to niestety największa wada tej sieci. Często pada... Klient Maxnet