skandal... (1) Witam, ogólnie przez kilka pierwszych lat byłem zadowolony z usług OSK.... Kotongo Polecam (1) Dobrę łącze, dobre ceny, dużo ludzi na hubie, szybka instalacja. Więcej mi... Orlik Drugi raz zastanowił byś poważnie (1) Drugi raz mocno bym się zastanowił. Nie radzą sobie z jakością łącza. O ile... Internauta
Homenet to dno i żenada (2) Od czasu przejęcia mojego osiedla (ul. Diamentowa) przed HomeNet jakość usług... Marcin Ujeścisko - Miernie (2) Drugi raz mocno bym się zastanowił. Nie radzą sobie z jakością łącza. O ile... Internauta - Ujeścisko Bardzo dobry operator (1) w sieciach na dolnym wrzeszczu wszystko jest ok. predkosci zgodne z zapisem w... atz Siedz malolacka (1) Nie jestem zadowolony z tych uslug duze awarie jar Super firma (1) Mam u nich necik za 49 zl i wymiata, przez rok czasu byla tylko jedna awaria... babcia jadzia ogólnie cieniutko (1) częste awarie,bywa że net gdy zniknie w piątek po 15 pojawi się dopiero w... IaneShine Wyjaśnienie (1) Chciałbym wyjaśnić iż firma HomeNet Technologies nie obsługuje ulicy... HomeNet W odpowiedzi na poprzednią opinię (1) Nawiązując do poprzedniej opini jako prawcownik Limes s.c. od ponad trzech... Darek Ciągłe problemy i brak kontaktu z firmą OSK (1) całkowicie zgadzam się z poprzednimi negatywnymi opiniami o OSK. Awarie... inny użytkownik OSK Nie dajcie sie zwiesc tej firmie!!!! (1) Bylem z nimi przez dwa lata. Przez pierwszy miesiac bylo wszystko w porzadku,... zuber Polecam (1) Firma biall-net po prostu dba o swoich klientów, a wczoraj miałem tego... gonzo jestem klientką od ok. 3 lat (1) i mogę stwierdzić że niestety połączenie internetowe oferowane przez Limes to... Karolina Do jckl/bran (1) Tak czytam i czytam i zastanawia mnie jedno - czy Wy (bran,jckl) nie... macra Pod wrazeniem. (1) Tak jak w nagłowku - jestem pod wrazeniem dzialania sieci biall-net. Tak... jckl EXTRA. (1) Jestem bardzo zadowolony z usług internetowych firmy netday. Mieszkam na... Kamil B. Godny polecenia (1) Nie wiem kto wypisuje takie bzdury?! (mówię o krytycznych ocenach). Mieszkam... bran TO KPINA (1) USŁUGI DROGIE I NIETERMINOWE: OCZEKIWANIE NA WYMIANĘ WTYCZKI 2 DOBY, KOSZT... TOMASZ ZIÓŁKOWSKI