klaudia - ocena (1) doskonała obsługa, najlepsze apartamenty klaudia Yurii - ocena (1) Najliepszy weekend!!! Yurii Halina - ocena (1) Najlepsza firma z którą kiedykolwiek współpracowałam. Halina
ruslana - ocena (1) idealny miejsce na relaks lub pracę! ruslana Kinga - ocena (1) Najlepsza firma z którą współpracowałam! Kinga Yulia - ocena (1) Wszystko było na najwyższym poziomie Yulia Elizaveta - ocena (1) Niesamowity wystrój i dbałość o każdy detal Elizaveta Ania - ocena (1) Świetna obsługa klienta i bardzo profesjonalne podejście. Apartament w... Ania Veronika - ocena (1) Bardzo miła obsługa, chętni do pomocy. Warunki jak dla mnie idealne. Maksimum... Veronika Marcin. - ocena (1) Firma najlepsza w Trójmieście pod względem pośrednictwa najmu. Mam... Marcin. Adrian Pieprzyk - ocena (1) Świetne doświadczenie! Obsługa top, apartament przepiękny oraz czysty. Adrian Pieprzyk Marta - ocena (1) Zarabiam więcej niż u poprzedniego operatora, dbają o usterki Marta Wiktoria - ocena (1) Jestem zadowolona ze współpracy Wiktoria Magda K - ocena (1) Kolejny rok udanej współpracy, dziękuję. Magda K Michał - ocena (1) Jeżeli Państwo nie chcą być pogryzieni przez pluskwy to proszę sprawdzać... Michał Jolanta Trzcińska - ocena (1) Miła współpraca! Polecam Jolanta Trzcińska Rozi - ocena (1) Bardzo fajny kontakt, Odpowiedzi na każde pytanie, trafne polecajki Rozi Bożena - ocena (1) Najlepsze apartamenty w Trójmieście!! Obsługa na najwyższym poziomie,... Bożena Katarzyna - ocena (1) Najlepsza firma. Katarzyna Alina - ocena (1) Pracuję z Downtown Apartments od kilku lat. Apartament bardzo dobrze... Alina