Autor - ocena (1) Polecam ten apartament! Spędziłam tam ostatni weekend, ale myślę, że idealnie... Autor Margo - ocena (1) Mieszkanie znajdowało się w pięknej lokalizacji w Gdańsku, było czysto i... Margo Natalia - ocena (1) Polecam wszystkim!! Natalia
Kristina - ocena (1) Dziękuję! Bardzo podobał mi się wypoczynek, apartament czysty, obsługa na... Kristina Dimetreskus - ocena (1) Super!!bomba!!! Dimetreskus Dimetricys - ocena (1) Super!!bomba!!! Dimetricys Olga - ocena (1) olgagboll@gmail.com Olga Nadiia - ocena (1) Super bardzo dobrze Nadiia Agata - ocena (1) Byłam bardzo zadowolona z pobytu, polecam wszystkim!!! Agata Oksana - ocena (1) Polecam ,bardzo dobre Oksana Beti - ocena (1) Super wszystko na 6 Beti Mateusz - ocena (1) Jestem właścicielem trzech apartamentów i współpracuje z firma od kilku lat.... Mateusz Weronika J. - ocena (1) Apartamentu są bardzo ładne, obsługa profesjonalna. Polecam serdecznie... Weronika J. Sasha - ocena (1) pokoje na najwyższym poziomie Sasha Anastasiia - ocena (1) Polecam !!!!!!!!!!!!!!! Anastasiia Elżbieta - ocena (1) Dziękuję bardzo za czystość, komfort. Polecam! Elżbieta Kate - ocena (1) Bardzo ładny Apartament! Kate Liza - ocena (1) Bardzo dobra lokalizacja, czysto, bardzo miła i pomocna obsługa, polecam,... Liza Dmytro - ocena (1) Super! Polecam wszystkim Dmytro Oleksandra - ocena (1) Чисті просторі покої, гарний інтерʼєр!!!! Oleksandra