Mateusz - ocena (1) Jestem właścicielem trzech apartamentów i współpracuje z firma od kilku lat.... Mateusz Weronika J. - ocena (1) Apartamentu są bardzo ładne, obsługa profesjonalna. Polecam serdecznie... Weronika J. Sasha - ocena (1) pokoje na najwyższym poziomie Sasha
Anastasiia - ocena (1) Polecam !!!!!!!!!!!!!!! Anastasiia Elżbieta - ocena (1) Dziękuję bardzo za czystość, komfort. Polecam! Elżbieta Kate - ocena (1) Bardzo ładny Apartament! Kate Liza - ocena (1) Bardzo dobra lokalizacja, czysto, bardzo miła i pomocna obsługa, polecam,... Liza Dmytro - ocena (1) Super! Polecam wszystkim Dmytro Oleksandra - ocena (1) Чисті просторі покої, гарний інтерʼєр!!!! Oleksandra Liudmyla - ocena (1) najlepszy apartament w Gdańsku, bardzo miła okolica, miłe wspomnienia ️ Liudmyla Svitlana - ocena (1) Dziekuje. Wszystko w porzadku. Svitlana Angelika - ocena (1) Wszystko mi się podobało, czystość, przytulność, komfort, obecność... Angelika Ruslana - ocena (1) Wszystko jest w porządku, bardzo mi się podobało)) Ruslana Zhanna - ocena (1) zhannakozlova70@gmail.com Zhanna Yuliia Honchar - ocena (1) Super! bardzo mi się podobało)) Yuliia Honchar Nataliia - ocena (1) wspaniałe apartamenty Nataliia Bożena - ocena (1) Świetny apartament. Polecam. Bożena Wolodymyr - ocena (1) Wszystko jest bdb Wolodymyr Zoja - ocena (1) Polecam apartament w stu procentach, wszystko zgodnie z opisem. Plusem jest... Zoja Anastasia - ocena (1) Super,bardzo ładne Anastasia