Liudmyla - ocena (1) najlepszy apartament w Gdańsku, bardzo miła okolica, miłe wspomnienia ️ Liudmyla Svitlana - ocena (1) Dziekuje. Wszystko w porzadku. Svitlana Angelika - ocena (1) Wszystko mi się podobało, czystość, przytulność, komfort, obecność... Angelika
Ruslana - ocena (1) Wszystko jest w porządku, bardzo mi się podobało)) Ruslana Zhanna - ocena (1) zhannakozlova70@gmail.com Zhanna Yuliia Honchar - ocena (1) Super! bardzo mi się podobało)) Yuliia Honchar Nataliia - ocena (1) wspaniałe apartamenty Nataliia Bożena - ocena (1) Świetny apartament. Polecam. Bożena Wolodymyr - ocena (1) Wszystko jest bdb Wolodymyr Zoja - ocena (1) Polecam apartament w stu procentach, wszystko zgodnie z opisem. Plusem jest... Zoja Anastasia - ocena (1) Super,bardzo ładne Anastasia Alla - ocena (1) ️Bardzo, bardzo fajne, podoba mi się Alla Inna - ocena (1) Bardzo ładne apartamenty jak na dobę Tak na tydzień Inna Татьяна - ocena (1) Все супер!чисто, уютно, комфортно Всем рекомендуем команду профессионалов Татьяна Olena - ocena (1) The best of the best Olena Margo - ocena (1) wszystko było niesamowite! Margo Oleksandr - ocena (1) Wszystko bardzo dobrze, polecam Oleksandr Mariia - ocena (1) czyste i przytulne apartamenty.Polecam! Mariia Iryna - ocena (1) Wszystko jest bardzo fajne Iryna Ruslana - ocena (1) Najlepsze apartamenty w Gdańsku. Wszystko jest bardzo ładne i czyste. Polecam Ruslana