Weronika Daleka - ocena (1) Apartament w centrum Gdanska przytulny i czysty, napewno wrócimy w przyszłym... Weronika Daleka Maja - ocena (1) Doskonała obsługa, apartamenty wysokiej klasy, czysto miło i przyjemnie. Polecam Maja Renata - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą Downtown Apartments, udaje nam... Renata
Karolina - opinia (1) Dużo podróżuję, ale nigdy nie trafiłam do tak świetnie wyposażonego... Karolina Ela - opinia (1) Przepiękne apartamenty oraz przyjemna obsługa! Polecam z całego serca Ela Basia - opinia (1) Świetny apartament, profesjonalna obsługa. Sprawne zameldowanie, atrakcyjna... Basia Misia - opinia (1) Bardzo ładny, stylowo urządzony apartament. Spełniał wymagania moje i mojej... Misia Megi - opinia (1) Apartament bardzo przytulny, blisko starego miasta. Cisza spokój. Jedyny... Megi Ruslan Kolesnyk - opinia (1) Polecam apartament w stu procentach, wszystko zgodnie z opisem. Czysto,... Ruslan Kolesnyk Galyna - opinia (1) Bardzo ładna lokalizacja, świetnie wygląda apartamenty, bardzo miła obsługa,... Galyna