ISPL dr n. med. Agnieszka Kowalewska

Ginekolodzy USG Endokrynolodzy

Gdańsk, Antoniego Słonimskiego 8/50

pacjentka - opinia (3) ja nie bylam zadowolona z wizyty, owszem tak jak wszyscy piszecie wywiad... pacjentka REWELACJA - SERDECZNIE POLECAM (1) Do Pani Doktor Agnieszki Kowalewskiej- Włas trafiłam na pierwszą w swoim... M. ABRAMEK - FIRLEJ Gorąco Polecam Wszystkim Kobietom :-) (1) Pani Doktor ujęła mnie troskliwym podejściem do pacjęta, była delikatna i... Bardzo zadowolona kobieta
Polecam i dziękuję! (2) Do Pani Doktor Agnieszki Kowalewskiej-Włas trafiłam na pierwszą w swoim życiu... Aggg Gorąco polecam !!! (1) Polecam gorąco wszystkim pacjentkom. Przesympatyczna Pani Dr. z bardzo dużą... Joanna Winiarczyk Ginekolog godny polecenia (2) Bardzo dlugo szukalam ginekologa na moja pierwsza wizyte u tego specjalisty.... Iza P. REWELACYJNY LEKARZ!!! (1) Do gabinetu pani dr A.Kowalewskiej-Włas trafiłam w celu zrobienia badania usg... Ania REWELACJA!!! (1) to już nie pierwszy raz jak trafiłam do Pani Agnieszki i jestem bardzo... Emilka można mieć zaufanie (1) Trafiłam do gabinetu dr A. Kowalewskiej-Włas po wielu latach ciągnących się... Ewelina Polecam z całego serca (1) Rewelacyjna i niezwykle kompetentna Pani Doktor. Dzięki niej właśnie... Małgorzata ...dzięki pani doktor mam wspaniałego synka... (1) Polecam panią doktor Agnieszke Kowalewską - Włas. Miła, sympatyczna,... Kasia Diana rewelacyjny lekarz (1) U Pani doktor leczę się od kilku lat, dzięki niej przetrzymałam trudną ciążę... Maja BARDZO POLECAM (1) Polecam Panią doktor jako specjalistę i człowieka. Sposób podejścia do... Beata M. bardzo polecam (1) Polecam Panią doktor jako specjalistę i człowieka. Sposób podejścia do... Beata M. polecam (1) Do pani Kowalewskiej trafiłam zupełnie przypadkiem, kiedy mój ginekolog... mamusia POLECAM (1) Profesjonalne a zarazem miłe podejście do pacjenta. Kompleksowe i nowoczesne... Dagmara K. Polecam (1) Pani Agnieszka jest rewelacyjna i ma podejście do pacjenta:) lindsay SPRAWDŹ SAMA (1) witam, chciałam przestawić swoje zdanie na temat Pani Dr. Wizyta moja odbyła... iwona Magda - opinia (1) Pani dr leczyla mnie z 4 miesiace i stwierdzilam, ze juz szkoda mi pieniedzy... Magda Gosia - opinia (1) rewelacja:) jeśli w takich kategoriach można ocenić wizytę u ginekologa, to... Gosia