Sylwester - ocena (1) ulotki otrzymaliśmy w szybkim terminie. Druk był kolorowy, naprawde dobra... Sylwester Tomasz - ocena (1) Polecam Doskonały kontakt i wykonanie. Tomasz Szymon - ocena (1) Zleciłem wykonanie naklejek magnetycznych na dwa auta. Naprawdę bardzo szybko... Szymon
Mirosław Błaszczyk - ocena (1) Bardzo pomocna drukarnia. Bezpłatne poprawki w moim projekcie, szybki i... Mirosław Błaszczyk Jakub - ocena (1) Bardzo dobra drukarnia na mapie Gdańska. Zawsze można na nich liczyć w... Jakub Robert - ocena (1) Szybkie wykonanie, nawet nazwałbym ekspresowym, Drugi raz ratują mi imprezę... Robert Marek - ocena (1) Wszystko w porządku, błyskawiczna realizacja i świetna obsługa klienta! Marek Paweł - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Bardzo miła obsługa i pomimo tego, że wpadłem na... Paweł Wojtek - ocena (1) Szybko, dobrze i całkiem tanio Wojtek Natalia - ocena (1) Szybki druk, b.dobrej jakości, konkurencyjne ceny. Sprawna expresowa... Natalia Beata M - ocena (2) Serdecznie i z przyjemnością polecam drukarnie Harbor. Przemiły kontakt,... Beata M Joanna - ocena (1) To był prawdziwy express. Projekt wizytówek i rollupa wykonany w ciągu... Joanna Bernadeta Winiarska - ocena (1) Bardzo polecam Media Profit, współpraca z Panią Kasią to czysta przyjemność.... Bernadeta Winiarska Anna Bracka - ocena (1) Drukarnia, która buduje portfolio w oparciu o zadowolenie klientów.... Anna Bracka Basia - ocena (2) Uwielbiam tę drukarnię. Przemiła, pomocna obsługa. Wydruki zawsze na co... Basia Marzena - ocena (1) 100% zadowolenia i profesjonalnego podejścia Marzena Wiesław - ocena (1) Bardzo pozytywny kontakt. Zaangażowanie w zlecenie od samego początku. Od... Wiesław Natan - ocena (1) Drukujemy w Printzero od ponad roku i 101 % zadowolenia! terminowość i... Natan Mariusz - ocena (1) Wydruk plakatów B1 wyszedł idealnie! Szybka realizacja, miły kontakt. Polecam! Mariusz Renata - ocena (1) Korzystałam będąc na targach, ekspresowe wykonanie wizytówek które zostawiłam... Renata