Maja - opinia (1) Firma z "głową" pełną pomysłów. Miła obsługa i profesjonalne podejście do... Maja Jacek - opinia (1) Nie ma lepszej drukarni na terenie Gdyni! Ekspresowe terminy, wysoka jakość i... Jacek Adam - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości druku u Państwa w drukarni. Zleciłam Wam... Adam
Mirosław Leńczuk - opinia (1) Miła obsługa, zawsze gotowa do pomocy, profesjonaliści w swojej dziedzinie! Mirosław Leńczuk Oskar - opinia (1) Bardzo mile zaskoczona dynamicznym tempem realizacji zlecenia oraz niezwykle... Oskar Artur Siwiec - opinia (1) Wydrukowałem swój pierwszy album, duże wymagania ale sprostali. Perfekcyjne... Artur Siwiec Marek Wiktorowski - opinia (1) W 100% polecam!!! Zamówiłem w tej firmie wizytówki i jestem MEGA zadowolony.... Marek Wiktorowski Diana Olszewska - opinia (1) Usługa została zrealizowana perfekcyjnie, zgodnie z ustaleniami i nawet... Diana Olszewska Kamil - opinia (1) Ekspresowa realizacja, wszystko zgodnie z zamówieniem, na pewno będę korzystać! Kamil Artur Kowaleski - opinia (1) Firma otwarta na potrzeby klienta, elastyczna, profesjonalna. Wydruk świetnej... Artur Kowaleski Zadowolony klient - opinia (1) Szybka sprawna obsluga, fachowe podejscie do zlecenia i chyba co... Zadowolony klient Dareczek - opinia (1) Bardzo profesjonalna firma, szczerze polecam :))))))) Dareczek Darek - opinia (1) Drukowałem tutaj plakaty promujące galę MMA w Gdańsku. Jakość- jeszcze lepsza... Darek Karol - opinia (2) Szukałem drukarni w Gdyni i trafiłem na Printzero, robiłem certyfikaty... Karol Paweł Leszczyński - opinia (1) Szanowni Państwo, przestrzegam przed robieniem stałych zleceń w tej drukarni.... Paweł Leszczyński Bartek - opinia (1) Bardzo profesjolanie wykonane zlecenie. Jakość, terminowość, kontakt. Polecam Bartek krr - opinia (1) profesjonalna obsługa a jakość druku bije na głowę inne drukarnie krr Mirosław Dalidowski - opinia (1) Witam Was, Od lat jestem klientem punktów "Pod Słoniem" w różnych miejscach,... Mirosław Dalidowski Marcin - opinia (1) Super usługa, szybko sprawnie i najwyższa jakość. Polecam Marcin JJ - opinia (1) Polecam współpracę z drukarnią Diapol. Profesjonalna usługa, wysoka jakość... JJ