Jerzyk - ocena (1) Świetna Drukarnia, robota wykonana solidnie za każdym razem. Druk najwyższej... Jerzyk Weronika Egiert - ocena (1) Zleciłem drukowanie obszernego katalogu, który jest dystrybuowany na całą... Weronika Egiert Natalia - ocena (1) Serdecznie polecam drukarnie! Bardzo szybki czas realizacji, sympatyczni... Natalia
Artur - ocena (1) Bardzo sprawnie wykonana i zamontowana reklama świetlna. Artur Jurek - ocena (1) Solidne wykonanie i profesjonalny montaż Jurek Michał - ocena (1) Jakość jest fenomenalna, bardzo miła i fachowa obsługa, tylko szkoda że z... Michał MEDIC - ocena (1) Super Firma - wysoki poziom usług i wysoka kultura , Serdecznie polecam... MEDIC Piotr - ocena (1) Bardzo słaba jakość wydruku. Termin i czas oczekiwania o 2 tygodnie dłuższy... Piotr Maria - opinia (1) Drukarnia bardzo pomocna! Uratowali mnie z ciężkiej sytuacji i jako jedyni... Maria Monika - opinia (1) obsługa na najwyższym poziomie. superancko i szybko!!!! Monika Dawid - opinia (1) Po tym jak mój grafik zawiódł, zadzwoniłem z zapytaniem czy jest możliwość... Dawid Wiesław - opinia (1) Super szybko i miło. Wysłałem zamówienie, po godzinie odebrałem. Polecam. Wiesław Zbigniew - opinia (1) Korzystam z usług firmy ponad 15 lat i nie zdarzyło mi się, aby cokolwiek... Zbigniew Basia - opinia (1) Przemiła, ludzka obsługa. Profesjonaliści w swoim fachu. Zawsze chętnie wracam. Basia Anna - opinia (1) Nie polecam! Zapłaciłam we wrześniu za wydrukowanie ulotek, wizytówek itp.... Anna Marlena - opinia (1) Obsługa czarująca i profesjonalna, Pan o pięknych oczach- mistrz w swoim... Marlena Kamil kuterem - opinia (1) Genialna współpraca, sympatyczna ekipa, piękne wykonanie a w dodatku z... Kamil kuterem Inga - opinia (1) Od wielu lat korzystamy z usług drukarni i polecamy ich usługi. Pomagają w... Inga Albert - opinia (1) Profesjonalne podejście, nawet do "małego", indywidualnego klienta.... Albert Dorota - opinia (1) Korzystam od wielu lat i zawsze bardzo sprawna obsługa. Zamówienia można... Dorota