Kaja - opinia (1) Wszystko zagrało jak trzeba, mam nowe drzwi , a firma obsługa , wykonanie i... Kaja A79 - opinia (1) Polecam tę firmę. Ogolnie wszystko na plus , bez większych zastrzeżeń . Umowa... A79 Karol - opinia (1) Dobre ceny, fachowe doradztwo i jednocześnie terminowość przeprowadzonej... Karol
Rafał - opinia (1) Firma w 100% godna polecenia jak i z skorzystania z usług,ekipa pełen... Rafał Michał - opinia (1) Zamawiałem i polecam. szybko i sprawnie drzwi piekne Michał Joanna - opinia (2) Nie polecam tej firmy zamontowali próg do drzwi wejściowych zupełnie nie... Joanna Paulina - opinia (1) Bardzo polecam, szybko, sprawnie. Paulina Maciej - opinia (1) Bardzo miła i rzeczowa obsługa, klienta traktują należycie. Przede wszystkim... Maciej Iza Richter - opinia (1) Wymiana drzwi z zabudową starych, metalowych ościeżnic bez wykuwania. Usługa... Iza Richter Dramat - opinia (1) Z 5 sztuk zamówionych drzwi 4 od razu zostały reklamowane, montaż dramat!!!... Dramat Jacek - opinia (2) Zrobiłem kasting wśród trzech firm. Empiria wypadła najkorzystniej. Ale to... Jacek Marcel - opinia (1) Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt i szybka reakcja montażu. Przede... Marcel Arkadiusz - opinia (1) Kupiliśmy w Drawex wszystkie drzwi do naszego domu, dostawa i montaż... Arkadiusz Adam - opinia (1) Firma godna polecenia, nie było problemów przy składaniu i realizacji... Adam Darek - opinia (1) miła i fachowa obsługa, dostawa w ustalonym terminie. Darek Mariusz - opinia (1) Jestem zadowolony ze współpracy z firmą Drawex. Obsługa klienta na naprawdę... Mariusz Elżbieta G. - opinia (1) Bardzo polecam tę firmę. Warto poczekać na realizację zamówienia. Praca... Elżbieta G. Agata - opinia (1) Zamawialiśmy okna. Fachowe doradztwo, obsługa i montaż. Polecam Agata Dorota - opinia (1) Max-door wymieniał mi wszystkie drzwi wewnętrzne, wyglądają super, białe,... Dorota Asia - opinia (2) Nie polecam jak najdalej od tej nie rzetelnej firmy. Wystawione drzwi... Asia