Maria N. - opinia (2) Szybka i terminowa realizacja zamówionych okien i parapetów. Dodatkowy montaż... Maria N. Aga z Kościuszki - opinia (2) Mieszkamy w starym budownictwie, chcieliśmy wymienić drzwi bez wyrywania... Aga z Kościuszki Ola - opinia (1) Podłóg i drzwi szukałam bardzo długo w różnych sklepach, ale dopiero obsługa... Ola
Leszek z Gdyni - opinia (1) Polecam z całym przekonaniem Firme IKA-Kolor Rumia Szukając drzwi... Leszek z Gdyni Ela - opinia (2) Firma godna polecenia , pełen profesjonalizm , miła ekipa. Wymiana drzwi... Ela Marek Cieślicki - opinia (1) Zamówiłem drzwi wejściowe z klatki schodowej wraz z ich wymianą, łącznie z... Marek Cieślicki Janina z Witomina - opinia (1) Polecam wszystkim kontakt z tą firmą. Ogromna życzliwość i wrażliwość na... Janina z Witomina Joanna - opinia (1) Terminowe wykonanie usługi. Wysoka jakość. Joanna Adrian - opinia (1) Pani Marzena to specjalistka w swoim fachu. Dostosuje wszelkie aspekty... Adrian JM - opinia (1) Profesjonalna usługa, bardzo polecam JM Polecam gorąco (2) Z czystym sumieniem polecam firmę stww okna i drzwi andrzej pietrzak. Bardzo... Kamila Katarzyna - opinia (1) Zarówno zamówienie,pomiar, montaż,oraz obsługę po sprzedaży oceniam na... Katarzyna Piotr - opinia (2) Wymiana drzwi wejściowych do mieszkania wraz z obudowaniem wnęki i montażem... Piotr Piotr Gebala - opinia (1) Korzystałem z usług firmy wielokrotnie . Trzymanie terminów realizacji ,dobry... Piotr Gebala Piotr - opinia (1) Firma Empiria wymieniała u mnie drzwi wejściowe do mieszkania (wejście z... Piotr Darek K. - opinia (1) Nie polecam!! Rok temu zdecydowaliśmy się na drzwi wewnętrzne z Eurodors.... Darek K. Olaf - opinia (1) Polecam, bardzo szybka wycena i realizacja zamówienia. Profesjonalne... Olaf Radek - opinia (1) Z usług firmy Madera-Art skorzystałem po raz drugi i również jestem bardzo... Radek Tytus - opinia (1) Szybko, skutecznie, bez marudzenia i wymądrzania się, i co ważne bardzo... Tytus Tytus - opinia (1) Okna dostarczone przez firmę Drawex w pełni spełniają moje oczekiwania.... Tytus