Janina z Witomina - opinia (1) Polecam wszystkim kontakt z tą firmą. Ogromna życzliwość i wrażliwość na... Janina z Witomina Joanna - opinia (1) Terminowe wykonanie usługi. Wysoka jakość. Joanna Adrian - opinia (1) Pani Marzena to specjalistka w swoim fachu. Dostosuje wszelkie aspekty... Adrian
JM - opinia (1) Profesjonalna usługa, bardzo polecam JM Polecam gorąco (2) Z czystym sumieniem polecam firmę stww okna i drzwi andrzej pietrzak. Bardzo... Kamila Katarzyna - opinia (1) Zarówno zamówienie,pomiar, montaż,oraz obsługę po sprzedaży oceniam na... Katarzyna Piotr - opinia (2) Wymiana drzwi wejściowych do mieszkania wraz z obudowaniem wnęki i montażem... Piotr Piotr Gebala - opinia (1) Korzystałem z usług firmy wielokrotnie . Trzymanie terminów realizacji ,dobry... Piotr Gebala Piotr - opinia (1) Firma Empiria wymieniała u mnie drzwi wejściowe do mieszkania (wejście z... Piotr Darek K. - opinia (1) Nie polecam!! Rok temu zdecydowaliśmy się na drzwi wewnętrzne z Eurodors.... Darek K. Olaf - opinia (1) Polecam, bardzo szybka wycena i realizacja zamówienia. Profesjonalne... Olaf Radek - opinia (1) Z usług firmy Madera-Art skorzystałem po raz drugi i również jestem bardzo... Radek Tytus - opinia (1) Szybko, skutecznie, bez marudzenia i wymądrzania się, i co ważne bardzo... Tytus Tytus - opinia (1) Okna dostarczone przez firmę Drawex w pełni spełniają moje oczekiwania.... Tytus Grzegorz - opinia (1) Miła, fachowa obsługa, konkurencyjne ceny polecam. Grzegorz Grażyna - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta. Szybka, sprawna obsługa. Fachowo wykonane... Grażyna Elżbieta - opinia (3) Przestrzegam, umowa miała być zrealizowana w ciągu 40 dni, a minęły już trzy... Elżbieta Adrian - opinia (1) Świetna realizacja, kolejna kuchnia w kolejnym mieszkaniu zrealizowana w... Adrian Dostawa i montaż drzwi wewnętrznych - salon w Gdyni. (4) Zamówienie bardzo sprawne, pani w salonie bardzo pomocna. Drzwi od producenta... Z. Halina - opinia (2) Firma SUPER! Pełen profesjonalizm, montaż szybki, czysty, fachowy. Drzwi i... Halina