Maciej - opinia (1) Bardzo miła i rzeczowa obsługa, klienta traktują należycie. Przede wszystkim... Maciej Iza Richter - opinia (1) Wymiana drzwi z zabudową starych, metalowych ościeżnic bez wykuwania. Usługa... Iza Richter Dramat - opinia (1) Z 5 sztuk zamówionych drzwi 4 od razu zostały reklamowane, montaż dramat!!!... Dramat
Jacek - opinia (2) Zrobiłem kasting wśród trzech firm. Empiria wypadła najkorzystniej. Ale to... Jacek Marcel - opinia (1) Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt i szybka reakcja montażu. Przede... Marcel Arkadiusz - opinia (1) Kupiliśmy w Drawex wszystkie drzwi do naszego domu, dostawa i montaż... Arkadiusz Adam - opinia (1) Firma godna polecenia, nie było problemów przy składaniu i realizacji... Adam Darek - opinia (1) miła i fachowa obsługa, dostawa w ustalonym terminie. Darek Mariusz - opinia (1) Jestem zadowolony ze współpracy z firmą Drawex. Obsługa klienta na naprawdę... Mariusz Elżbieta G. - opinia (1) Bardzo polecam tę firmę. Warto poczekać na realizację zamówienia. Praca... Elżbieta G. Agata - opinia (1) Zamawialiśmy okna. Fachowe doradztwo, obsługa i montaż. Polecam Agata Dorota - opinia (1) Max-door wymieniał mi wszystkie drzwi wewnętrzne, wyglądają super, białe,... Dorota Asia - opinia (2) Nie polecam jak najdalej od tej nie rzetelnej firmy. Wystawione drzwi... Asia Emilia - opinia (1) Serdecznie polecam firmę Drawex. Wstępne ustalenia z Panem Damianem... Emilia Edyta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, dobrzy fachowcy. Miałam awaryjną sytuację i dzięki... Edyta zadowolony klient Jarek - opinia (1) Zamówiłem drzwi wewnętrzne oraz żaluzje okienne na duże drzwi przesuwane typu... zadowolony klient Jarek Agnieszka i Maciej - opinia (1) Kupiliśmy drzwi zewnętrzne na wymiar, 6 sztuk drzwi wewnętrznych i usługę... Agnieszka i Maciej JA - opinia (1) Nie polecam! Jakość obsługi klienta - 100 metrów poniżej poziomu mułu Rowu... JA Maria N. - opinia (2) Szybka i terminowa realizacja zamówionych okien i parapetów. Dodatkowy montaż... Maria N. Aga z Kościuszki - opinia (2) Mieszkamy w starym budownictwie, chcieliśmy wymienić drzwi bez wyrywania... Aga z Kościuszki