Marta - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, rewelacyjny kontakt, solidny... Marta Bożena - opinia (2) Wykonawca rzetelny i uczciwy. Wysoka jakość wykonania. Zleciłam wymianę drzwi... Bożena Klient - opinia (1) Polecam. Usługa od ręki. Przyjechali i poprawili to co inną firma złe wykonała. Klient
Klient - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam. Jakość usługi bardzo słaba. Zamek złe zamontowane,... Klient Kamil - opinia (1) Na wstępie chcę podziękować za obsługę na najwyższym poziomie. Doradztwo,... Kamil Aleksandra - opinia (1) Jakiś czas temu ( ocenę zostawiam dopiero teraz bo wcześniej byłam zaganiana... Aleksandra Alicja - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze świadczonych przez firmę usług. Podziękowania dla... Alicja Hanna Michałek - opinia (1) Firma godna polecenia,pełen profesjonalizm oraz przemiła ekipa,wszystko... Hanna Michałek Piotr - opinia (1) Serdecznie polecam firmę HJR. Zarówno obsługa w salonie jak i sam montaż... Piotr kov - opinia (2) Drzwi zamówione w maju, 5 tygodni oczekiwania ok na to się zgodziłem, drzwi... kov Dawid - opinia (1) Odradzam. Kontakt posprzedażowy fatalny. Dawid Monika - opinia (2) Długo szukałam firmy od drzwi jeszcze przed pandemią byłam na targach... Monika Sebastian - opinia (2) Pani Magda szybko i fachowo wytłumaczyła nam wszelkie niuanse, na które warto... Sebastian Dorka - opinia (1) Ogólnie nie polecam. Omijajcie tą firmę szerokim łukiem. Oczekiwanie na... Dorka BOMBA (2) BOMBA..... Panowie przywrócili mi wiarę w fachowców. Nagle okazało się, że... grzegorz Kasia - opinia (1) nie polecam! Termin relalizacji zamówienia trwa bardzo długo. Gdy dzwoniłam... Kasia Andrzej - opinia (1) Od momentu doradztwa i przygotowania oferty, aż po montaż wszystko idealnie.... Andrzej Alicja - opinia (2) Bardzo miła, kompetentna i szybka obsługa. Duży wybór. Polecam! Alicja Piotr - opinia (1) Na przestrzeni kilku dni byłem w salonie 2 razy, za pierwszym razem... Piotr Daria - opinia (1) Polecam! W jednym sklepie kupiłam panele, drzwi, listwy i rolety.... Daria